Pantofi de primăvară

Modele pe care trebuie să le ai

Primăvara este încă în toi, iar colecţia ta de pantofi cu siguranţă are nevoie de un refresh, mai ales pentru că  tendinţele acestui an sunt fascinante şi reuşesc să îmbine într-un mod unic amprenta anilor ’80 cu nonconformismul prezentului.

Dacă încă nu eşti la current cu tendinţele, te ajutăm noi să afli ce modele de pantofi sunt în vogă primăvara aceasta:

1. Pantofii Oxford

Chiar dacă iniţial aceşti pantofi erau asociaţi cu stilul preppy studenţesc, cu timpul au fost reinventaţi, devenind  o piesă must-have în garderoba fashionistelor. Clasici, albi sau negri, în nuanţe metalice sau cu imprimeuri îndrăzneţe, cu siguranţă vei găsi un model care să ţi se potrivească.

Pentru un look masculin, foarte cool, îi poţi purta cu o pereche de blugi boyfriend suflecaţi şi cu o pereche de şosete imprimate. Completează ţinuta cu o cămaşă albă simplă şi un colier statement.

Dacă vrei un look feminin, combină-i cu o fustă clos sau cu o rochie scurtă.

Ce este clar este că pantofii Oxford sunt ideali de purtat atât la birou cât şi pentru ieşirile de seară.

Sursa: pinterest.com

sursa: blog.luulla.com

sursa: pinterest.com

Pantofi Oxford

 

2. Pantofii Stiletto

Pe lângă fapul că sunt şi vor fi mereu în tendinţe, nişte pantofi stiletto te pot scoate din încurcătură atunci când nu ştii ce pereche de încălţăminte să asortezi ţinutelor tale. Sunt perfecţi pentru ţinutele casual, elegante şi business.

Optează pentru o pereche într-o nuanţă neutră care să se asorteze tuturor ţinutelor tale.

Pantofii stiletto sunt cea mai bună alegere pentru un look minimalist cu accente masculine, precum si pentru pentru ţinutele rock, deoarece reuşesc să tempereze din agresivitatea unei asemenea ţinute. Şi nu în ultimul rând, sunt perfecţi pentru o apariţie feminină.

sursa: thefashiontag.com

sursa: pinterest.com

Pantofi Stiletto

 

3. Balerinii

O pereche de balerini bine aleasă îţi poate transforma instantaneu o ţinută. În plus, pot fi foarte chic şi pot fi purtaţi atât la shopping, cât şi la muncă sau la o petrecere sofisticată.

Poţi opta pentru nuanţe neutre sau pastelate care să se potrivească tuturor outfiturilor tale. În plus, noile modele de balerini, cu vârful ascuţit au un aer edgy, putând fi purtaţi cu uşurinţă în ţinutele mai îndrăzneţe.

sursa: styleoholic.com

sursa:fashiontasty.com

Încă te gândeşti dacă să îţi reinoiesti colecţia de pantofi?

Te vei îndrăgosti iremediabil de modelele de pantofi de pe stylishcircle.ro.