Afișez toate cele 32 de rezultate

Cravate ascot bărbați

Un lucru necunoscut pentru mulți bărbați este faptul că o cravată și un ascot sunt două lucruri diferite. Ascotul este, de obicei, un element atât casual, cât și formal. Acesta este purtat direct pe piele și încadrat într-o cămașă parțial desfăcută la nasturi. Pe de altă parte, cămașa este purtată în exteriorul unei cămăși când aceasta este închisă. 

Îți dorești un look elegant și plin de mister? Atunci asortează cravata ascot cu pantofi eleganți, un costum și niște ochelari de soare. 

 

Cravate ascot bărbați – cum le porți?

În zilele noastre, majoritatea tind spre un stil casual, iar un ascot este o modalitate bună de a fi casual și elegant în același timp. În plus, un ascot este o idee bună dacă nu-ți place să ai gulerul cămășii strâns în jurul gâtului.  

Un ascot intră în contact cu pielea într-o zonă în care ai barba în creștere. Astfel, este bine să porți un ascot imprimat și nu de tip țesătură sau Jacquard. Acest lucru este recomandat, deoarece barba poate distruge ascotul, iar firele acestuia se pot destrăma ușor. 

Atunci când achiziționezi un ascot, ia în considerare faptul că acesta trebuie să fie moale. Pentru că atinge pielea, acesta trebuie să fie confortabil și nu rigid sau să te zgârie. 

Dacă vrei să porți ascotul la o ținută casual, poți alege ceva îndrăzneț și plin de culoare. În schimb, dacă porți un ascot de culoare mată, ar trebui să iei în considerare purtarea unui sacou sau cămașă.