Afișez 1 - 60 din 576 de rezultate

Accesoriile fac întotdeauna diferența, chiar și atunci când sunt purtate de bărbați. Acestea sunt elementele ce dau un stil aparte, după modul în care le integrezi ținutelor.

În momentul în care alegi să porți o ținută, poate nu acorzi un accent deosebit accesoriilor. Acest lucru este total greșit. Barbații, ca și în cazul femeilor, trebuie să acorde un grad mare de importanță vestimentației și asortării corecte a acesteia.

Brățara din piele a devenit o piesă sofisticată și tot mai des întâlnită. De aceea, mulți bărbați o preferă în schimbul ceasurilor sau o poartă împreună cu acesta.
Oricum ar fi, cert este că aceste brățări piele bărbați oferă un alt aspect întregii ținute. Dacă este asortată corect, se potrivește chiar și unui look elegant, compus din pantaloni chino și sacou.

De ce să porți brățări din piele?

În primul rând, aceste brățări piele sunt accesorii des întâlnite și atrag atenția prin aspectul lor rafinat. Pielea este un material rafinat și rezistent, ce poate să-ți evidențieze frumos ținuta.

În al doilea rând, modelele de brățări sunt nenumărate. În funcție de look-ul pe care vrei să-l adopți, acestea se pot găsi în diferite modele pentru gustul fiecărui bărbat.

La ce ținute porți brățări din piele?

De-a lungul timpului, pielea a reprezentat unul dintre cele mai elegante accesorii masculine. Astfel, pentru ținutele business, poți opta cu încredere pentru brățări bărbați piele, deoarece aduc o notă de eleganță oricărei ținute.
Cu ajutorul acestora, ținuta ta capătă o notă de eleganță și seriozitate. În plus, acestea emană masculinitate, iar tonurile recomandate sunt cele de maro și negru.

Pentru ținutele moderne sau casual, tipurile de brățări din piele diferă în funcție de stilul abordat. Astfel, acestea pot fi late sau înguste, cu inserții metalice sau împletite și lista poate continua.

Cel mai bine ar fi ca brățara să fie potrivită atât ținutei, cât și personalității tale.