Afișez toate cele 39 de rezultate

-34%

Un portofel piele barbati este un accesoriu esential pentru un barbat stilat. Fie că te-ai plictisit de vechiul portofel şi vrei să optezi pentru un model mai nou, slim – aşa cum este la modă acum – un portofel barbati piele poate oferi un plus de eleganta oricărei ţinute, reprezentând o alegere potrivită pentru orice bărbat.

De ce să aleg un portofel piele barbati?

Pielea este unul dintre cele mai rezistente şi calitative materiale atunci când vine vorba de accesorii.

Un portofel piele barbati va avea un aer foarte rafinat şi se va păstra mult mai bine de-a lungul timpului, pentru că tu să te bucuri de el timp îndelungat.

În general, vei merge la sigur cu un model clasic, însă în ultima vreme sunt în foarte mare vogă portofelele slim, deoarece acestea sunt mai practice şi încap mai bine în buzunar – ştim foarte bine că majoritatea barbatilor nu sunt mari fani ai genţilor sau rucsacurilor, aşadar un portofel cât mai mic pentru a încăpea în buzunarul de la pantaloni sau geacă este ideal.

Ce culoare să aleg?

În ceea ce priveşte gama de culori, cele mai populare modele sunt cele maro şi cele negre . Acestea sunt nuanţe clasice care nu se vor demoda niciodată şi merg la orice tip de ţinută şi ocazie.

Dacă vrei să alegi un model cu care să ieşi din tipare, şi un portofel barbati piele bleumarin poate fi o opţiune bună.

În colecţia noastră vei găsi variate modele de portofele din piele pentru barbati pentru toate gusturile.

În cazul în care eşti în căutarea unui cadou inspirat şi stilat pentru bărbatul din viaţa ta poţi opta cu încredere pentru un portofel piele barbati pe care să îl asortezi cu o curea din piele.