Afișez toate cele 59 de rezultate

-54%
-54%

Bărbații obișnuiesc să poarte destul de des îmbrăcăminte sport în viața de zi cu zi. Aceasta oferă corpului lejeritatea de care are nevoie, iar piesele vestimentare de acest gen sunt extrem de comode și îndrăgite.

Pentru cei care practică un sport de performanță sunt potrivite hainele sport ce aparțin de brand-uri renumite, datorită calității acestora.
Atunci când vrei să achiziționezi un trening bărbați trebuie să ții cont de mărimea lui și materialul din care este confecționat.

Cum alegem treningurile?

Printre cele mai îndrăgite brand-uri de articole sportive, se numără Adidas trening, Nike trening, Puma etc.

Poți opta pentru un trening Adidas bărbați deoarece brand-ul este renumit pentru calitatea superioară a materialelor. Cei mai mulți sportivi aleg să-și achiziționeze haine calitative pentru activitățile sportive, practicate de aceștia.

Se întâmplă de multe ori să nu știi ce să îmbraci pentru viața de zi cu zi, iar cea mai simplă soluție este să alegi haine comfortabile și la îndemână. Astfel, poți purta un trening Nike bărbați, într-un model simplu sau care te reprezintă cel mai bine.

Ce material să alegi?

Materialul indicat pentru îmbrăcămintea sport este bumbacul. Este indicat să eviți materialele sintetice pentru a nu transpira și pentru a lăsa pielea sa respire.

Cum asortăm un trening barbati?

Asortarea hainelor sport este destul de simplă, mai ales dacă alegi să porți un trening. Poți asorta treningul cu o pereche de pantofi sport, precum adidașii. În cazul în care treningul are o culoare mai deosebită, trebuie să alegi cu grijă culoarea adidașilor pentru a forma un contrast plăcut.

O șapcă se va potrivi la fel de bine ținutei sport și este o alegere inspirată. Poți adăuga și un rucsac, unde poți depozita lucrurile de care ai nevoie, acesta fiind destul de practic. Ai grijă să optezi pentru un model sport, care se potrivește cu ținuta.

Astfel, pe lângă că vei avea o ținută lejeră, vei avea și una actuală și inspirată.