Afișez toate cele 33 de rezultate

Maleta barbati reprezintă o piesă importantă din garderoba masculină. Aceasta o mai găsim sub denumirea de bluza pe gât sau helanca. O maleta, pe lângă că este extrem de confortabilă, da o notă deosebită oricărui look. Dacă este bine aleasă, maleta poate transforma cu success orice ţinută.

Deşi atunci când a apărut, maleta era considerată o piesă de lenjerie intimă, fiind purtată pe sub pulovere şi bluze, îndeosebi de cei din clasă muncitoare, în zilele noastră aceasta s-a transformat într-o piesă principală, nu doar una de layering.

Ce bărbaţi pot purta maleta

Deşi este o piesă foarte versatilă, aceasta nu se potriveşte oricui, deoarece vine mulată pe corp. Asta înseamnă că automat dacă alegi să porţi o maleta barbati, trebuie să ai un trup armonios. Desigur, sunt şi bărbaţi mai corpolenţi care poartă malete, însă secretul este să adaugi ţinutei un sacou sau un cardigan pentru a te asigura că va arăta bine.

Cum să asortezi maleta barbati

Maletabarbati neagră este foarte versatilă. Aceasta se poate purta atât cu blugi, cât şi cu pantaloni chino. Pentru o ţinută de zi, poţi alege să porţi helanca cu blugi. În partea de sus alege o geacă de blugi, una bomber sau un model din piele, iar ca încălţăminte nişte tenişi albi se vor potrivi de minune.

Dacă vrei o variantă mai business, poarta maleta barbati cu o pereche de chino albaştri şi un sacou gri în carouri.

Pentru un look în tendinţe, optează pentru blugi albi, o maleta maro şi nişte ghete în aceeaşi nuanţă ca şi maleta. Un palton gri va completă de minune întregul ansamblu.

Pe piaţă vei întâlni o mulţime de modele de helănci bărbaţi, însă alegând una în nuanţe neutre, negru, gri, maro sau alb, te vei asigura că o vei putea încadra în cât mai multe ţinute.