Afișez 1 - 60 din 311 rezultate

-25%
-26%

Geaca de piele pentru bărbaţi reprezintă un articol vestimentar foarte popular, aceasta putându-se purta la diverse ocazii, indiferent dacă este vorba de ţinuta de birou, o ieşire casual în oraş sau o întâlnire.

Geaca piele bărbaţi constituie un element de rezistenţă în garderoba oricărui bărbat. Are un plus de eleganţă şi reuşeşte să scoată din anonimat orice ţinută.

Cum asortez geaca de piele bărbaţi

Nu încape îndoială că o geacă din piele trebuie asortată la o ţinută adecvată, de exemplu cu o pereche de blugi. Credem că o geacă din piele nu arată bine asortată cu pantaloni eleganţi la dungă. Fiind un element rock-chic se încadrează cel mai bine în ţinutele de zi, chiar şi în cele cu o notă rafinată, dar nu foarte elegante.

Cum alegi să îţi cumperi geaca din piele

Alege să îţi cumperi geacă din piele din magazine de încredere, pentru a te asigura că vei opta pentru un produs de calitate, din piele naturală.

Geacă de piele clasică reprezintă varianta cea mai potrivită pentru majoritatea bărbaţilor. Iar un asemenea model se va putea purta mai multe sezoane la rând: toamnă, iarnă, primăvara. Geaca de piele cea mai întâlnită în magazine este cea fără glugă. Este practică, modernă şi potrivită în diverse contexte, atât în oraş cât şi la job.

Geaca de piele cu glugă este preferată în zilele mohorâte cu ploi sau ninsoare deoarece oferă o bună protecţie în zona capului şi a feţei. Se poate asorta cu diverse articole vestimentare casual sau sport.

Nuanţe populare la geaca de piele

Negrul este cea mai populară nuanţă în rândul bărbaţilor. Însă, poţi adăuga şi nuanţe precum maro, gri închis sau bleumarin. Sunt nuanţe masculine, care se potrivesc la majoritatea pieselor vestimentare din garderobă!

Alege geci piele din calitate! Aruncă o privire peste colecţia noastră!