Afișez 1 - 60 din 281 de rezultate

Chiloţi bărbați

Chiloții sunt unele dintre cele mai purtate și mai comune piese din garderoba atât a unei femei cât și a unui bărbat.

 

Chiloţi bărbați – modele confortabile

Deoarece vin în contact direct cu pielea, este important să te orientezi după modele și materiale care se simt confortabil. Alege acele modele care te fac să te simți bine în pielea ta și nu te incomodează în niciun fel. Purtând modelul care te reprezintă, te vei simți relaxat iar lucru acesta se va vedea, indiferent de piesele pe care le porți pe deasupra. Acest lucru este dovada evidentă că trebuie să acorzi atenția cuvenită de la cele mai mici detalii pentru o ținută reușită.

 

Chiloți bărbați – asortează-i cu șosetele

Pentru bărbați nu există sutiene, însă poți asorta o pereche de chiloți cu șosetele pe care le poți purta pe sub orice tip de outfit. Pe sub pantaloni de trening sau orice model de blugi. Pentru blugi, pantaloni eleganți sau trening poți alege o pereche de chiloți clasici sau boxeri pentru a te simți confrotabil.

 

Poartă modelul de chiloți preferat

Din rațiuni de igienă personală, este important ca lenjeria intimă să fie schimbată zilnic. Motiv pentru care o persoană are mai multe perechi dintre care poate alege. Tanga, boxeri sau chiloți clasici, într-un stil casual sau romantic, o pereche de chiloți trebuie să se potrivească. Atât ca și mărime cât și ca stil pentru nevoile tale.

Toate aceste modele, în diferite culori de genul alb, negru, roșu sau chiar multicolor le găsești la cei de la Astratex sau Atlantica. Aceste brand-uri au cele mai noi și mai calitative stiluri.