Tricouri Barbati: haine necesare în dulapul oricărei persoane, indiferent dacă preferă niște tricouri sport sau niste tricouri elegante. Aceste sunt comode si versatile, putând fi purtate la orice ținută relaxată.

Cum alegem tricouri barbati ?

Alegerea tricourilor pentru bărbați pare a fi o alegere simplă, dar trebuie să iei în calcul mai multe aspecte. Regula generală este ca orice tricou să aibă lejeritatea necesară pentru a nu părea pre mic. Dacă aveți umerii înguști și nu găsiți mărimea potrivită, atunci optați pentru un croi fără cusătură sus la mânecă.

Tricourile mulate arată bine doar pe o siluetă perfectă, în alte circumstanțe pot doar dezavantaja și mai mult. Astfel mărimea trebuie să fie potrivită pentru persoana care îl poartă.

Tricourile pentru bărbați vin într-o multitudine de culori, dar depinde de la persoană la persoană dacă acestea îi avantajeaza sau dezavantajează. Culorile pot avantaja sau dezavantaja. Cele deschise sunt mai pretențioase și pot amplifica optic orice kilogram în plus. Cele închise la culoare sunt mai ușor de purtat fiind și mai blânde pe partea estetică când vine vorba de silueta purtătorului.

Majoritatea tricourilor de pe piață sunt fie din bumbac, fie sintetice. În general cele de bumbac sunt mai groase și mai plăcute de purtat, în timp ce tricourile pentru bărbați sintetice sunt folosite în special în cadrul activităților sportive.

Cum se poartă tricouri barbati ?

Tricourile pentru bărbați merg purtate în ținute casual și smart casual. O variantă clasică cu blugi, tricou și jachetă de piele este cea mai simplu și ușor de purtat, dar poți încerca și alte combinații cu pantaloni chino sau cu o bluza de lână merino pentru vremea mai rece.

Contează însă de constituția și stilul fiecărei persoane ce tip de tricou se potrivește mai bine.