Afișez toate cele 2 rezultate

CIZME DE CAUCIUC

La prima vedere s-ar putea ca cizmele de cauciuc să îți aducă aminte de zilele de toamnă din copilărie când acestea aveau scopul de a te feri de apa de ploaie.

Poartă cizme de cauciuc la orice vârstă

Față de acele vremuri, rolul cizmelor de cauciuc nu diferă cu mult, doar că pe lângă cel principal, acestea pot ocupa și o poziție statement în oufiturile tale. Indiferent de vârsta pe care o ai, o pereche de cizme de cauciuc nu va trece neobservată, mai ales dacă o integrezi în outfituri creative și moderne. De la un stil clasic, la unul modern, cizmele de cauciuc se pliază perfect pe gusturile tale și vor da o notă tinerească și jucăușă ținutelor pe care le porți.

Asortează cizmele de cauciuc cu trenciuri

O ținută perfectă de toamnă este compusă din cel puțin câteva elemente de sezon, iar dintre acestea enumerăm și o pereche de cizme de cauciuc și un trenci. Alături de niște blugi skinny băgați în cizme și de un pulover tricotat ai compus foarte simplu un outfit de toamnă, numai bun de mers atât la birou, cât și la facultate sau cu diferite treburi.

Ferește-te de ploaie purtând cizme de cauciuc

Cum toamna este un anotimp foarte imprevizibil, plin de ploi și vreme răcoroasă, achiziția unei perechi de cizme de cauciuc este obligatorie. Vei simți adevăratele beneficii abia când vei ieși în prima ploaie și îți vei fii recunoscătoare mai târziu. În culori vii, în nuanțe clasice, cu sclipici sau cu fundițe, cizmele de cauciuc sunt o piesă cu adevărat statement, chiar dacă se află într-o zonă mai casual și relaxată. În momentul în care le vei încălța nu va mai trebui să îți faci griji de bălți și noroi, iar faptul că sunt foarte ușor de curățat și întreținut îi adaugă un mare plus. La BiaShoes și FashionDays găsești unele dintre cele mai interesante și mai actuale modele de cizme de cauciuc care te așteaptă să le descoperi și să le integrezi în următoarele tale ținute de toamnă.