Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Bentiţa reprezintă un accesoriu mai degrabă chic decât funcţional. Cu toate acestea, bentiţele pentru bebeluşi sunt extrem de drăguţe şi se potrivesc de minune prichindelului tău.

Acestea sunt ideale pentru momentele în care trebuie s ail iei pe cel mic la anumite evenimente, sau pentru o şedinţă foto de familie.

Bentiţe bebeluşi – cum faci cea mai bună alegere

Fiind vorba de bentiţa pentru cel micuţ, este recomandat să optezi pentru materiale de înaltă calitate. Fie că este vorba de hăinuţe sau accesorii, ştim cu toţii că bumbacul este de dorit, fiind un material natural. Aşadar, alege cu încredere o bentiţă bebeluşi din bumbac şi Evită materialele sintetice.

Dacă vrei ca cea mică să poarte bentiţe pe acasă, alege neapărat modele super confortabile, pentru că nu vrei să răneşti pielea sensibilă a copilului. Aşadar, o bentiţă din material natural, fără cordeluţa care să strângă capul copilului este ideală.

Dacă pentru diverse evenimente eşti tentată să alegi bentiţe bebeluşi cu cordeluţa, fii atentă să alegi o cordeluţă din plastic sau materiale uşoare, nicidecum metal, pentru a evita disconfortul celui mic. La un botez, de exemplu, o rochiţă botez bebeluşi din materiale diafane va arăta minunat dacă este asortată cu o bentiţă drăgălaşă cu fundă.

Modele populare de bentiţe bebeluşi

În ultima vreme am văzut că mămicile aleg tot mai des îmbrăcăminte şi accesorii din materiale naturale şi mai ales, în nuanţe neutre sau pale. Aşadar, în mare vogă sunt bentiţele în nuanţe precum: alb, bej, nude, cappuccino simple sau cu diverse imprimeuri drăguţe, jucăuşe.

Pentru un look şi mai drăgălaş poţi alege chiar şi bentiţe cu funde sau cu floricele.
Acum că ai idee ce anume să ai în vedere atunci când alegi bentiţa pentru cel mic, te invităm la cumpărături!

Ţi-am pregătit o colecţia variată de bentiţe bebeluşi, modele simple sau cu cordeluţa, cu imprimeuri vesele sau în culori puternice, aşa că vei avea de unde alege. Trebuie doar să faci alegerea corectă şi să ţii cont de aspectele menţionate mai sus!