Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Este extrem de important pentru bebeluşul tău să poarte doar căciul de calitate pentru vremea neprielnică. Însă alegerea unei căciuli pentru bebeluşi poate fi dificilă, având în vedere că există o gamă atât de variată pe piaţă şi de cele mai multe ori este mai greu să iei o decizie.

În plus, este important ca aceasta să fie funcţională, dar şi drăguţă, pentru că de foarte multe ori suntem atraşi mai ales de aspect.

Iată ce anume să ai în vedere atunci când cumperi o căciuliţă bebeluşi

  1. Căciuliţa trebuie să acopere foarte bine capul şi urechile și să ofere protecţie.
  2. Atunci când alegi căciuliţa, este foarte important ca aceasta să aibă o bandă de susţinere cu arici, care să o menţină pe cap chiar şi atunci când bebeluşul tău vrea să o dea jos şi sa scape de ea.
  3. Cele mai potrivite materiale pentru căciuliţele de bebeluşi sunt: bumbacul, deoarece este un material calitativ, natural, caşmirul, sau lâna merinos. Aceste materiale sunt extrem de confortabile şi călduroase. Însă în primele luni de viață ale copilului îți recomandăm să alegi căciulite din bumbac.
  4. Nu exagera cu grosimea materialului, mai ales atunci când este mai cald afară. Trebuie de fiecare dată să te adaptezi la temperatura de afară. Dacă este extrem de cald, desigur că nu este recomandat să îi dai celui mic o căciulă, pentru că îi va fi foarte incomod şi poate răci. În schimb, pentru zilele cu temperaturi insuportabile şapca este cea recomandata pentru cei mici, deoarece protejează împotriva razelor UV.
  5. Alege modele simple sau cu imprimeuri drăguțe: animăluțe, cactuşi, pisicuţe şi multe altele.
  6. Culoarea căciulii este subiectivă. Aceasta poate fi aleasa desigur, în funcţie de preferinţele tale. Poţi alege căciulite în nuanţe de roz, piersicuţa, fistic pentru fetiţe sau căciulite albastre, verzi, gri pentru băieţei. Căciuliţele albe sau cele în nuanţe nude sunt perfecte atât pentru băietei cât şi pentru fetiţe.

În colecţia noastră vei găsi o multitudine de modele de căciuli pentru copii, simple sau cu imprimeuri, în culori vibrante sau în culori pale- pentru toate gusturile.

Fii atentă la toate aspectele menţionate mai sus atunci când alegi o căciuliţă bebeluşi şi cu siguranţă vei alege ce trebuie!