Afișez 1 - 60 din 175 de rezultate

Atunci când vine vorba de hainele bebeluşului tău, combinezonul sau body-ul reprezintă una dintre cele mai bune alegeri, pentru ca cel mic să se simtă foarte confortabil pe tot parcursul zilei!

Cum alegi un combinezon pentru bebeluşi

Atunci când achiziţionezi un combinezon sau un body pentru bebeluşi este foarte important ca acesta să fie realizat din materiale naturale, din bumbac 100% şi fără etichete sau adaosuri care să irite pielea bebeluşului.

Evită întotdeauna să alegi combinezoane cu funde, catarame sau cu diverşi nasturi de mari dimensiuni care se închid la spate, pentru că vei crea disconfort bebelusului.

Mai mult decât atât, este recomandat ca după ce ai achiziţionat un combinezon bebe, imediat să îl speli şi nu să îmbraci copilul direct. Ştim cu toţii cât de sensibilă este pielea bebeluşilor, şi intotodeuna trebuie să avem la indemna creme dermato-cosmetice care să ajute în anumite situaţii.

Majoritatea părinţilor aleg să opteze pentru combinezoane până în momentul în care cel mic învaţa să meargă. Aceasta este cea mai bună soluţie, deoarece astfel te poţi asigura că cel mic nu va avea presiune între picioare (de exemplu, cum se poate întâmpla în cazul unei perechi de blugi), şi va putea fi schimbat mult mai rapid de scutece.

Mai mult decât atât, alegând un combinezon sau un body bebeluşi, nu vei sta cu stresul că cel mic se poate dezveli în timpul somnului.

Acordă mare atenţie alegerii produselor potrivite!

Din ce în ce mai multe magazine româneşti au început să producă haine pentru bebeluşi de cea mai bună calitate, din materiale confortabile şi la preţuri accesibile. Astfel, vei putea alege dintr-o gamă variată de produse pentru bebeluşul tău.

Salopete bebelusi cu diverse imprimeuri cu animăluţe, buline, dungi, personaje din desene animate, în culori pale încântătoare sau nuanţe vibrante şi jucăuşe – vei putea alege din toate acestea. Cu siguranţă nu te vei opri la a cumpăra un singur produs.

Asigură-te că bebeluşul tău este îmbrăcat cu cele mai confortabile haine şi că va descoperi lumea cu zâmbetul pe buze!