Afișez toate cele 3 rezultate

-12%
-12%
-12%

Copilul creşte atât de rapid, încât hainele pe care le cumperi acum pot deveni mici peste câteva săptămâni. Este important să alegi hăinuţele potrivite pentru bebeluşi încă din primele zile.

Mărimea potrivită

Majoritatea mămicilor considera că în primele luni de viaţă, bebeluşul ar trebui să poarte mai ales costumase, motiv pentru care aleg să le cumpere acestora foarte multe hăinuţe de acest gen. însă trebuie să fii foarte atentă la mărime. Spre exemplu, pentru bebeluşii care nu sunt născuţi prematur mărimea 50 este cea mai potrivită.

Aspecte de care să ţii cont

Costumaşele pentru bebeluşi sunt extrem eficiente, deoarece sunt foarte uşor de îmbrăcat şi se potrivesc pentru orice sezon. De asemenea, atunci când alegi un costumaş, un alt aspect de care să ţii cont este că pentru cei mici este greu de suportat să aibă ceva pe cap, tocmai de aceea este recomandat să optezi pentru costumase cu bluziţe fără glugă, cel puțin în primele luni.

De asemenea, nu trebuie să te laşi atrasă doar de aspect. Este mult mai important ca hăinuţele să fie extrem de confortabile pentru micuţul tău şi trebuie să fie uşor de îmbrăcat, pentru că va fi nevoie să îi schimbi scutecul de mai multe ori pe zi.

Poţi opta pentru costumase bebeluşi largi cu bluziţe largi la gât şi cu pantaloni cu capse între picioare şi fără elastic în zona abdomenului. Costumaşele de bebeluşi trebuie să se potrivească cât mai bine pe corpul celui mic.

Nu alege costumașe foarte strâmte, deoarece acestea îi pot presa burtica, însă în acelaşi timp o hăinuţă prea largă poate favoriza pătrunderea aerului rece. Motiv pentru care în sezonul rece este recomandat ca pe sub costumaş să îi dai bebeluşului să poarte şi un body subţire, realizat din materiale naturale.

Fiind atât de delicată şi sensibilă, pielea copilului poate avea de suferit dacă intră în contact cu materialele textile, tocmai de aceea în prima partea a vieţii trebuie să alegi costumase de bebeluşi din materiale naturale, precum bumbacul, care nu favorizează alergiile şi iritaţiile pielii.

Nu alege costumase cu funde, şnururi sau ornamente decorative, pentru a elimina orice risc de zgâriere sau sufocare.

Aşadar, recomandarea noastră este să alegi doar costumase bebeluşi comode, simple, adică fără accesorii decorative, realizate din materiale naturale calitative.

Aruncă o privire peste colecţia noastră şi alege ce este mai bun pentru bebeluşul tău! 🙂