Indiferent de vârstă, este extrem de important pentru copilul tău să aibă o căciulă de calitate pentru vremea neprielnică. Însă alegerea unei căciuli copii poate fi dificilă, având în vedere că există o gamă atât de variată pe piaţă şi uneori este mai greu să iei o decizie. În plus, este important ca aceasta să fie funcţională, dar să arate şi bine

Ce să ai în vedere atunci când cumperi o căciulă pentru copii

  • Căciula trebuie să acopere bine capul şi urechiile
  • Atunci când alegi căciulă pentru copii mai mici, este necesar ca aceasta să aibă o bandă de susţinere, cu arici, care să o menţină pe cap chiar şi atunci când micuţul tău vrea să o dea jos.
  • Cele mai potrivite materiale pentru căciulă, sunt: bumbacul, deoarece este un material natural şi foarte calitativ, caşmirul, sau lâna merinos. Aceste materiale sunt extrem de confortabile şi călduroase.
  • Nu exagera cu grosimea materialului, mai ales atunci când este mai cald afară. Trebuie să te ghidezi după temperatura de afară atunci când alegi căciulita.
  • Ca şi în cazul hainelor, ia în considerare cât de uşor de întreţinut este căciula. Dacă ţi se pare greu de curăţat, alege modele mai simple.
  • Culoarea căciulii nu contează foarte mult. Aceasta poate fi aleasa în funcţie de preferinţele tale sau ale copilului tău. Însă poti alege culori vesele, potrivite pentru copii.
  • Iarna combină neaparăt căciula cu un fular călduros.

Pe piaţa există mai multe tipuri de căciuli copii printre care: beanie, căciulile cu pompon, căciulile aviator, caciulite tricotate pentru copii, caciuli crosetate copii sau căciulițe cu cagulă.

În colecţia noastră vei găsi o mulţime de modele de căciuli pentru copii, modele simple sau cu diverse imprimeuri şi în culori vibrante pentru toate gusturile. Fii atentă la toate aspectele menţionate mai sus atunci când alegi căciulă pentru micuţul tău şi cu siguranţă vei face o alegere bună!