Când vine vorba de cerceii pentru bebeluşi părerile sunt împărţite: ba că este recomandat să îi fie puşi întâi cercei medicinali, ba că este bine să îi pui cercei din aur sau argint, ba că este bine să îi pui la o lună după naştere şi tot aşa.

În foarte multe cazuri alegerea este subiectivă şi nu există o anumită regula care trebuie respectată! Tu îţi cunoşti cel mai bine copilul pentru a ştii ce este cel mai bine pentru el!

Iată cum să alegi nişte cercei bebeluşi

Ia în considerare materialul

Pielea bebeluşilor este extrem de sensibilă şi pot apărea foarte uşor iritaţii dacă nu sunt alese materiale de calitate, atat cand vine vorba de haine, dar si de bijuterii. Aşadar, cerceii care au în compoziţie nichel sau alte metale pot genera alergii. Alege intotodeauna cercei aur bebeluşi sau cercei argint bebeluşi pentru că sunt cei mai recomandaţi. Cele două sunt metale nobile şi nu produc iritaţii.

Forma cerceilor – extrem de importantă

Vrei ca cel mic să se simtă extrem de confortabil în orice clipă, chiar şi atunci când doarme, aşa că este esenţial să alegi nişte cercei bebeluşi care să nu aibă margini ascuţite şi care să nu fie mari. Cerceii cu tortiţa mică şi cu un bumb rotund reprezintă cea mai bună alegere pe început. De asemenea, trebuie să ţii cont de proporţiile bebeluşului atunci cand alegi cerceii. Nişte cercei prea mari pot extrem de incomozi.

Închiderea şi greutatea cerceilor

Cel mai simplu model de cercei bebeluşi este cel cu şurub. Este foarte sigur, spre deosebire de închiderea cu clips care poate produce desprinderea cercelului şi poate fi riscant pentru cel mic, deoarece îl poate înghiţi.

Alege întotdeauna nişte cercei foarte uşori, deoarece urechiile copiilor pot suferi modificări şi orificiile se pot chiar infecta dacă cerceii sunt foarte grei.

Modelul cerceilor

Alege cercei simpli şi comozi! Aceştia se pot oricum schimba când cel mic va creşte – şi ştim cu toţii în ce ritm alert cresc bebeluşii!

Mergi la sigur şi optează pentru cercei bebeluşi aur sau argint cu modele simple care au închidere prin şurub şi care nu incomodează copilul. Vei găsi o mulţime în colecţia noastră!