Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Chiar dacă ai tendinţa să îţi protejezi cât mai mult bebeluşul şi consideri că este mai sigur să stai cu el în casă, ei bine, o vacanţă la mare nu este atât de rea pe cât ai crede. Copilaşilor le face foarte bine aerul de la mare, datorită aerosolilor, aşadar trebuie să ai în vedere acest aspect pentru următoarea vacanţa cu cel mic.

Cu toate acestea, trebuie să acorzi o foarte mare importanţa alegerii costumului de baie pentru cel mic.

Costumul de baie cu protective UV – cea mai bună alegere

Costumul de baie trebuie să fie confortabil, realizat din materiale cât mai naturale, si cel mai important: sa il protejeze pe bebeluşul tău de radiaţiile solare. De asemenea, acesta trebuie să fie izoterm, adică să nu îi provoace copilului neplăceri atunci când intraţi în apa mai rece a mării.

Costumul de baie trebuie să acopere cât mai mult din suprafaţa pielii, aşadar, oricât de drăguţ ţi s-ar părea evita să îţi îmbraci bebeluşul cu costume de baie din două piese, şi optează mai degrabă pentru costume de baie întregi, deoarece oferă o protecţie mai mare.

Avantajul unor costume de baie cu protectie UV bebeluşi este că reduc utilizarea loţiunilor de protecţie, ceea ce înseamnă că pe pielea acoperită de costumul de baie nu trebuie să mai aplici crema de protecţie solară. Cu toate acestea, noi îţi recomandăm să aplici cremă, deoarece la o vârstă aşa mică, pielea copilului este foarte sensibilă şi este necesară extra-protectie.

De asemenea, este recomandat să alegi costume de baie cu căptuşeala din bumbac, deoarece este foarte delicată cu pielea copilului.

Pentru un plus de siguranţă, alege costume de baie prevăzute cu vesta de înot.
În ceea ce priveşte gama de culori, alege costume de baie bebeluşi cu protectie UV în culori cât mai deschise şi evita negrul care atrage căldura!

O gamă variată de produse

Atunci când vine vorba de protejarea pielii celor mici, costumele de baie cu factor de protecţie anti ultraviolete sunt unul dintre cei mai de nădejde aliați în lupta cu radiațiile solare nocive.

În colecţia noastră poți găsi o gamă variată de costume de baie pentru bebeluşi, cu un design încântător și factor de protecție Anti UV mare.