Este destul de dificil să îţi dai seama cum să alegi hainele perfecte pentru bebeluşul tău, mai ales dacă eşti la început şi nu ai mai avut nicio experienţă de genul.

Majoritatea nou-născuţilor depăşesc foarte rapid mărimile hainelor recomandate în primele luni de viaţă, în timp de alţii au un ritm de creştere mult mai lent. Tocmai de aceea, este bine să fii toarte atentă şi să îţi dai seama cam care este măsura în care creşte copilul tău.

Cel mai indicat este să îi cumperi la început pantaloni şi bluze în funcţie de dimensiunile lui, nu de vârsta – acesta este cel mai relevant criteriu.

Calitatea materialelor

Calitatea materialului din care sunt realizaţi pantalonii bebeluşului este deosebit de importantă. Vrei ca acesta să se simtă confortabil tot timpul, aşadar trebuie să optezi intotodeauna pentru pantalonaşi realizaţi din materiale foarte calitative.

Cele mai indicate sunt materialele naturale, precum bumbacul. Bumbacul este recomandat la vârste aşa de fragede, deoarece este delicat cu pielea sensibilă a bebeluşului şi nu provoacă iritaţii sau diverse reacţii alergice. În plus bumbacul este de mare ajutor în combaterea transpiraţiei excesive, în timp ce oferă tot confortul de care micuţul tău are nevoie.

Cum să alegi pantaloni bebeluşi în funcţie de vârstă

În primele luni de viaţă sunt cei mai indicaţi pantalonii cu botoşei. Aceştia sunt mult mai practici, şi îi protejează acestuia pielea fină de factorii externi, în timp de îi permit micuţului tău să se mişte în voie, datorită croielii speciale. De asemenea, majoritatea modelelor de pantaloni bebeluşi cu botoşei sunt special create, astfel încât lăsa suficient spaţiu şi pentru scutec.

Întotdeauna ţine cont de faptul că în primele 3 luni de viaţă nu trebuie să îi cumperi bebeluşului tău pantaloni cu elastic în talie, că o măsură de siguranţă. După 3 luni ai mai multă libertate în achiziţionarea pantalonilor, însă înainte de acestea este foarte important să ţii cont de acest aspect.

După primele 6 luni de viaţă îţi poţi îmbrăca prichindelul cu pantaloni bebeluşi cu manşeta realizaţi tot din bumbac natural. Acestea vor asigura confortul bebeluşului în timp de acesta pleacă în explorarea mediului înconjurător. La pantaloni adăugă nişte botoşei realizaţi din materiale flexibile şi o bentiţă sau o căciuliţă super simpatică pe cap.

În colecţia noastră de pantaloni penru bebeluşi vei găsi produse de cea mai bună calitate, realizate din materiale naturale, în culori atât de drăguţe, încât pot fi combinate cu uşurinţa cu diverse bluziţe sau body-uri.