Afișez 1 - 60 din 72 de rezultate

-33%
-25%
269.00 lei
-5%
-17%
-20%
-12%
-37%
-52%
-52%
-31%
-33%
-33%
249.00 lei
-10%
-10%

Ne amintim cu toţii că atunci când eram mici ne dădeau părinţii noştri să purtăm nişte costumase atât de drăguţe atunci când ieşeam la joacă, sau atunci când era vreo sărbătoare, precum Paștele. Costumase cu o mulţime de imprimeuri jucăuşe, de mai mare dragul! 🙂
Încă sunt la modă costumaşele pentru copii. Simple, în culori pastelate sau cu diverse imprimeuri pentru toate gusturile!

Ce costumașe copii sunt la modă?

Pentru fetiţe poţi alege costumase alcătuite din pantaloni cu bluziţa, sau din fusta tutu şi bluza. Orice variantă vei alege, cu siguranţă prinţesa ta va arăta pur şi simplu minunat! În ceea ce priveşte gamă de culori, mizează pe nuanţe precum: roz bonbon, nuanţa piersicuţei, fistic, roşu.

Pentru băieţei poţi miza pe costumase alcătuite din blugi, o cămăşuţă drăguţă şi o vestă sau salopetă şi cămaşa. Desigur, la acestea nu trebuie să uiţi să adaugi şi un papion pentru a-l transforma pe micuţul tău într-un adevărata gentleman.

Sunt la modă costumaşele pentru copii simple, însă şi cele mai sofisticate, elegante, precum şi cele cu personaje Disney pentru cei mai mici!

Calitatea costumaşelor pentru copii

Atunci când alegi hainele pentru copilul tău nu trebuie să faci rabat de la calitate. Dimpotrivă, trebuie să alegi costumase de cea mai bună calitate! Ştim cu toţii că bumbacul este cel mai potrivit material pentru copii, deoarece este natural şi nu produce iritaţii. Aşadar, pentru cei mai mici este esenţial să optezi pentru costumase realizate din materiale naturale, în timp ce pentru cei mai mari, poţi alege materiale mai diversificate, însă comode şi de bună calitate.

În colecţia noastră vei putea găsi o gamă largă de costumase pentru copii, care mai de care mai frumoase. Modele simple în culori pastelate sau nude, sau seturi copii în culori mai puternice sau cu imprimeuri vesele.