Afișez 1 - 60 din 2063 de rezultate

Alegerea unei ţinute pentru copilul tău poate părea destul de simplă la prima vedere, însă trebuie să acorzi foarte multă importanţă în alegerea hainelor copilului. Este recomandat să optezi pentru haine din materiale naturale, cum este bumbacul, în care să se simtă foarte comod.

Una dintre cele mai lejere piese din garderoba copilului este hanoracul.

Cea mai variată gamă de produse

Pe piaţa întâlneşti o mulţime de modele. De la hanorace simple, în culori neutre, culori vii sau cu diverse imprimeuri cu dungi, buline, personaje din desene animate sau din filmjele de animaţie preferate ale copilului tău – ai la dispoziţie atâtea modele care satisfac chiar şi cele mai sofisticate gusturi.

Cea mai bună achiziţie o reprezintă hanoracul cu glugă şi căptuşeala din blană, deoarece este foarte practic.

De asemenea, hanoracul reprezintă piesa perfectă pentru fiecare anotimp. Dacă toaman poţi alege cu încredere un hanorac cu blană pe care să îl dai copilului să îl poarte pe sub geacă, primăvară şi vara poţi opta pentru hanorace copii realizate din materiale mai subţiri. Cert este că în dimineţile răcoroase în care este prea cald pentru geacă şi prea frig pentru tricou, hanoracul reprezintă cea mai bună opţiune.

Un hanorac copii poate fi asortat cu succes la o mulţime de alte piese vestimentare: blugi, pantaloni, fustiţe – important este că acestea să nu fie elegante.

Cum achiziţionezi hanorace copii online

Nu uita să consulţi de fiecare dată tabelul de mărimi de pe site-ul de unde urmează să achiziţionezi hanoracul. În cazul în care nu eşti sigură de măsurile copilului, foloseşte o ruletă pentru a măsura circumferinţa taliei pieptului şi înălţimea.
Ia în vedere greutatea şi mărimea copiulului, pentru că este posibil ca acesta să aibă nevoie de o mărime mai mică, nu de cea standard. Acesta este primul pas, după care poţi să treci la următoarele: filtrarea în funcţie de culoare, model sau preţ.

În funcţie de preferinţe, îţi punem la dispoziţie atât hanorace copii cu modele simple, la preţuri mici, cât şi hanorace de brand, precum Guess sau Tommy Hilfiger.

Spor la cumpărături!