De cele mai multe ori, alegerea hainelor copilului tău se poate dovedi o adevărată provocare, mai ales atunci când acesta nu se încadrează în măsurile standard.

Însă, trebuie să recunoaştem cu toţii, că dintre toate piesele vestimentare alegerea pantalonilor este cea mai dificilă.

Tocmai de aceea îţi venim în ajutor cu câteva sfaturi pentru a alege cum trebuie pantalonii pentru copii.

Alegerea pantalonilor în funcţie de vârstă

Dacă pentru copiii de până la 3 luni este indicat să alegi doar pantaloni cu botoşei, fără elastic în talie pentru un plus de confort şi siguranţă, după 3 luni de viaţă, poţi alege modele mai diversificate.

După primele 6 luni de viaţă îl poţi îmbrăca pe cel mic cu pantaloni cu manşete, realizaţi, desigur, din bumbac natural. După cum bine ştiţi, bumbacul natural este cel mai recomandat material pentru hainele micuţilor noştri.

Pantalonii cu manşetă vor asigura confortul copilului în timp ce acesta merge de-a buşilea prin casă.

După vârsta de 1 an, poţi începe să îţi îmbraci copilul cu colanţi. Aceştia sunt foarte comozi, accesibili ca preţ, iar prichindelul tău se poate bucura de o libertate extraordinară de mişcare şi se poate juca în voie.

După vârsta de 2 ani, poţi deveni mai puţin restrictiva în ceea ce priveşte elasticul folosit în talie şi materialul pantalonilor, iar de acum poţi alege şi alte materiale sau modele. Poţi opta pentru pantaloni de trening, pantaloni trei sferturi, pe care îi poţi combina cu alte hăinuţe din garderobă care mai de care mai diversificate şi colorate: tricouri, bluziţe colorate, bodyuri, geci.

O gamă variată de pantaloni copii

La noi pe site vei găsi o mulţime de modele de pantaloni copii la cele mai bune preţuri şi de cea mai bună calitate.

Ştim cât de important este confortul pentru prichindelul tău, aşadar îl punem pe prim plan. De asemenea, ai opţiunea de a miza pe modele de pantaloni băieţi şi pantaloni fete extrem de drăguţe, în culori încântătoare şi cu imprimeuri superbe!