Fiecare fetiţă visează să fie o prinţesă din poveşti. Din acest motiv,trebuie să te asiguri că garderoba fetiţei tale va cuprinde cele mai frumoase modele de rochii.

Ştim că fetiţele sunt destul de pretenţioase atunci când vine vorba de alegerea hainelor pe care trebuie să le poarte, pentru că tot mai multe îşi doresc rochii cu personaje Disney, precum Elsa sau Ana. Însă bucuria fetiţei tale atunci când este îmbrăcată cu rochia perfectă este de nepreţuit, aşa că trebuie să îi faci pe plac.

Rochiţe de ocazie pentru fete

Dacă eşti în căutarea unei rochii pentru ziua de naştere a fetiţei, ar trebui să eviţi modelele lungi, şi să ai în vedere confortul copilului, deoarece cu siguranţă o să vrea să alerge şi să ţopăie în rochia respectivă, alături de prietenele ei.

Lungimea rochiei este un aspect esenţial, de care trebuie să ţii cont pentru confortul fetei tale. Ideal este că lungimea rochiei să vină până la jumătatea gambei şi să aibă o fustă bufantă, care să nu îţi încurce copilul atunci când îşi vede de activităţile zilnice.

În cazul în care eşti în căutarea de rochiţe botez fete, optează pentru culori vii, precum roz pal, nuanţe de piersică, fistic sau chiar alb – etalon pentru puritate şi inocenţă. Foarte populare sunt rochiile cu fusta bufantă din tulle, pe care le poţi alege pentru orice anotimp. O asemenea rochiță se va potrivi de minune cu o gentuță cu paiete, precum și niște cercei din aur.

Vara, pentru un plus de confort, optează pentru rochii realiizate din fibre naturale de mătase, lejere şi confortabile. Cel mai important lucru: înainte de alege rochiţa pentru botez, asigură-te că cea mică se va simţi confortabil pe parcursul întregii zile.

În cazul în care cauţi o rochie pentru fete mai mari (10-14 ani), trebuie să ai în vedere, în primul rând şi ce îşi doreşte copilul, un lucru foarte important în această perioadă. Aşa că dacă fata îşi va dori să poarte o rochie neagră cu sclipici, las-o să îşi asume alegerile – mai târziu îţi va mulţumi!

O gamă variată de rochiţe fete

Pe piaţa vei întâlni o gamă variată de rochiţe fete: rochii bufante cu crinoline, în stil empire, vintage, retro, scurte, mai lungi, cu o paletă foarte largă de culori disponibile şi diverse modele: cu imprimeuri florale, buline, cu personaje din desene animate, cu dantelă sau satin şi organza, din tulle, de tip A-line şi multe altele. Vei fi surprinsă de varietatea existenţa. Partea bună este că vei reuşi să găseşti rochia perfectă pentru copilul tău în marea de produse disponibile. Şi cu siguranţă îţi va fi mult prea greu să te decizi la un singur model, pentru că toate sunt la fel de încântătoare.

În gama noastră de produse îţi punem la dispoziţie şi o mulţime de rochiţe fete ieftine. Aşa că vei găsi rochiţe pentru toate buzunarele şi preferinţele! Aşa că nu mai sta pe gânduri! Alege-I fetiţei tale o rochie superbă şi fă-o să se simtă că o adevărată prinţesă!