Afișez toate cele 25 de rezultate

CURELE DIN PIELE

Curelele sunt unele dintre accesoriile cele mai importante dintr-o ținută care o pot schimba radical. Continuă să citești pentru a afla cum să alegi cureaua perfectă pentru outfiturile tale.

Investește în curele din piele

Sunt anumite piese în garderobă în care merită să investești o sumă mai mare de bani dar care îți oferă garanția că te vor ține ani la rând. Din această categorie fac parte și curelele din piele care sunt în trend în orice sezon, în orice anotimp și la orice ținută. Este înțelept să faci astfel de investiții mai ales în sezonul reducerilor când ai o mare varietate de modele și stiluri din care poți să alegi. Pentru a fi sigur că ai asortat cureaua potrivită la ținutele tale, consultă rubricile featured și ce să porți de unde poți desprinde multe trucuri și sfaturi folositoare.

Asortează cureaua din piele cu încălțămintea

Bunul gust și stilul se pot observa foarte ușor într-o ținută iar un bun indicator că le stăpânești este să asortezi cureaua din piele cu încălțămintea. La o pereche de pantofi de piele nimic nu arată mai potrivit decât o curea pe măsură. Așează-le lângă o pereche de pantaloni de costum și o cămașă cu mânecă lungă și vei vedea cum look-ul începe să prindă contur. Aceleași principii se aplică și pentru moda feminină și trebuie să știi că o curea din piele va marca întotdeauna frumos zona taliei, de aceea o poți purta și peste o rochie conică sau tip cămașă.

Diferite modele de curele din piele

Se găsesc atâtea modele de curele din piele pe piață încât poate fii o adevărată provocare să îl alegi pe cel potrivit. EccoCalvin Klein și Just Cavalli sunt doar câteva branduri care produc și comercializează curele din piele. Ți le recomandăm cu mare încredere și cu garanția că o curea clasică bine aleasă te va ține multe sezoane de acum înainte. Un model de culoare neagrăsau maro este o piesă care nu se va demoda niciodată și îți va accesoriza ținutele cu succes.