-50%
Livrare gratuita
-50%
Livrare gratuita

OCHELARII DE SOARE AVIATOR

Populari încă din 1930, ochelarii de soare tip aviator reprezintă un accesoriu clasic pe care trebuie să îl ai în garderoba, putând adăuga un accent chic oricărui look. În plus sunt suficient de versatili pentru a fi purtaţi cu orice tip de ţinută. 

Culoarea lentilelor

Știai că ochelarii de soare tip aviator cu lentilă de culoare verde sunt foarte odihnitori, iar cei cu lentilă de culoare roz sunt relaxanți? Culoarea lentilelor pentru ochelarii de soare tip aviator  o poți alege în funcție de preferința personală, dar este bine să iei în calcul diferitele beneficii: lentilele în degrade sunt recomandate la conducerea autovehiculelor, lentilele galbene îmbunătățesc contrastul în zilele înnorate sau cețoase, lentilele verzi sunt recomandate pentru sporturile nautice, ș.a.m.d.

Ochelarii de soare tip aviator cu lentile polarizate

Lentilele polarizate sunt purtate pentru a reduce strălucirea și pentru a spori vizibilitatea în aproape toate condițile de mediu. Alege să porți o pereche de ochelari de soare tip aviator cu lentile polarizate cu o cămașă în carouri și o pereche de jeanșipentru un look comod și la modă și nici un detaliu nu-ți va scăpa.