Afișez 1 - 60 din 80 de rezultate

CĂCIULI CROŞETATE

Căciulile sunt accesorii indispensabile pentru iarnă nu doar pentru faptul că te protejează împotriva frigului, dar îți înfrumusețează și adaugă un plus de stil oricărei ținute groase.

Modele potrivite de căciuli croșetate

Căciulile croșetate vin într-o mulțime de modele, grosimi și culori, de aceea poate fii dificil să alegi piesa potrivită pentru tine. Pentru a fii sigură că ai făcut alegerea potrivită, trebuie să ții cont de câteva aspecte precum stilul personal, locul unde vrei să le porți și restul elementelor din garderoba ta pe care vrei să le asortezi. După ce ți-ai pus aceste întrebări, cu siguranță vei ajunge la un numitor comun și vei știi cu certitudine că ai ales modelul potrivit.

Asortează-le cu mănuși cu un deget

Nimic nu completează un outfit de iarnă mai frumos decât un set de accesorii din același material și în aceeași culoar. Alege să porți un set format din căciuli tricotate, mănuși cu un deget și fulare tricotate care îți vor încadra într-un mod armonios și cu stil întreg outfitul. La toate acestea, un palton de iarnă și o pereche de cizme din piele sunt exact piesele de care ai nevoie pentru o ținută ca la carte. Tot ținute ca la carte vei putea obține și dacă vei consulta rubricile featured și ce să porți din care te poți inspira pentru sezonul rece.

Unde găsești cele mai stylish căciuli croșetate

Astăzi este mai simplu ca niciodată să faci shopping, mai ales cu atâtea magazine la dispoziție, atât fizice cât și online. AldoThe North Face și Converse sunt doar câteva branduri unde vei găsi cele mai noi și stylish modele de căciuli croșetate, numai bune de purtat sezonul acesta. Poți alege dintr-o mulțime de stiluri, de la modele într-o singură culoare precum albnegru sau gri, până la căciuli crosetate cu imprimeu floral.