CĂCIULI DIN BLANĂ

Căciulille din blană sunt cele mai potrivite pentru sezonul rece, pentru că te protejează de frig mai bine decât orice alt material.

Adoptă influențe rusești cu o căciulă de blană

Cele mai populare modele de căciuli din blană sunt cele inspirate din moda rusească, asemănătoare cu cele de tip aviator. Acestea au niște alungiri specifice peste urechi care te vor proteja și mai bine de frig, iar unele modele se pot lega sub bărbie. Un mod alternativ de a le purta, la fel de stylish este să îndoi acele părți în sus și să le legi de-asupra capului. Indiferent de modul în care alegi să le porți, căciulile din blană sunt cele mai potrivite accesorii, mai ales pentru o iarnă grea și friguroasă.

Asortează căciulile din blană cu paltoane lungi

Dacă vrei să obții un outfit autentic cu influențe rusești, poți combina căciulile din blană cu paltoane lungi. Ca și accesorii poți adăuga niște mănuși de piele și o pereche de cizme înalte. Poți înlocui cizmele înalte cu o pereche de cizme cu talpă joasă și paltonul lung cu unul scurt sau cu o jachetă de iarnă, aspecte foarte importante pentru a păstra proporțiile și echilibrul în întreaga ta ținută.

Diferite modele de căciuli din blană

O căciulă din blană veritabilă este confecționată din blană naturală, dar nici cele din blană artificială sau sintetică nu sunt de neglijat. Nici nu iți vei putea da seama de diferența dintre ele dacă vei compara două modele de calitate, așa că ești liberă să alegi orice model îți dorești. Un sfat de care ar trebui să ții cont este faptul că dacă dorești să faci o investiție pe termen lung, este indicat să alegi un model din blană naturală și te vei bucura de el mai multe sezoane la rând. În rubricile featured și ce să porți vei găsi sfaturi și imagini care te vor ajuta să compui ținute exclusiviste, alături de căciuli din blană.