MĂNUŞI FĂRĂ DEGETE

La fel ca picioarele sau zona capului și mâinile au nevoie de o accesorizare pe măsură, indiferent că vorbim de piese cu rol decorativ sau și funcțional.

Adoptă un stil casual purtând mănuși fără degete

Mănușile fără degete sunt mai mult un accesoriu de efect, numai bun pentru ținutele casual. Acestea sunt practic foarte asemănătoare cu o pereche de mănuși clasice doar că le lipsește terminația degetelor, fapt care le va lăsa la vedere. Cel mai mare avantaj al mănușilor fără degete este că vei putea întreprinde aproape orice activitate fără a fi nevoit să le dai jos. Accesul la telefon, la chei sau la buzunare poate fi făcut foarte ușor și te vei putea folosi de degete fără să simți că mănușile te încurcă.

Asortează mănușile fără degete cu fulare tricotate

Pentru iarnă vei găsi foarte convenabile și accesibile seturile formate din mănuși fără degete, fulare tricotate și căciuli. Alegând un astfel de set nu va trebui să îți faci griji în privința asortatului și a potrivirii cu restul elementelor. De asemenea, poți completa look-ul cu jachete aviatorhaine matlasate sau paltoane de iarnă, în funcție de preferințe, de stilul personal și nu în ultimul rând, de anotimp, pentru că mănușile fără degete sunt potrivite atât pentru toamnă cât și pentru o iarnă mai blândă.

Poartă mănuși fără degete la condus

Un stil mai elaborat și mai sofisticat este acela al mănușilor fără degete pentru condus. Acestea denotă o eleganță și un stil aparte, foarte comun în rândul persoanelor dintr-o anumită clasă socială. Poți aborda și tu aceste trenduri dacă alegi să porți o asemenea pereche de mănuși dintr-o piele calitativă, cu decupaje, cusături și capse pe măsură. Acestea te vor ajuta să ai o aderență mai bună la volan și îți vor îmbunătăți vizibil stilul, fiind perfecte atât pentru ținute casual cât și pentru look-uri elegante.