Afișez toate cele 43 de rezultate

Mănușile din piele sunt expresia unui stil curat, elegant și bine pus la punct. Ori de câte ori vrei să abordezi zona aceasta și să impresionezi, mănușile din piele sunt secretul tău!

Adoptă un stil sofisticat purtând mănuși din piele

Mănușile din piele sunt acele accesorii extravagante, care nu pot fii purtate de oricine, decât dacă stăpânești foarte bine acest domeniu. Dacă încă nu le-ai dat o șansă, trebuie să afli că mănușile din piele pot fii purtate atât toamna, cât și iarna, dar sunt mai degrabă accesorii cu rol stilistic, pentru că trebuie să știi că pielea nu este un foarte bun izolator termic. Trecând de acest aspect, un lucru este cert: mănușile din piele sunt expresia unui stil elegant și elaborat care îți va duce ținutele la un nou nivel.

Asortează mănușile din piele cu geanta

Nimic nu este mai stylish decât o ținută accesorizată până în cele mai mici detalii. În sensul acesta îți recomandăm să îți îndrepți atenția spre genți din piele și pantofi cu toc din piele care pot contura foarte armonios o ținută elegantă și stylish. Pentru toamnă și iarnă, un trenci sau un  palton scurt arată foarte bine alături de o pereche de manusi piele dama.

Cum alegi mănușile din piele potrivite

Este important să ții cont de câteva aspecte atunci când îți alegi mănușile din piele și care variază de la persoană la persoană. În primul rând trebuie să îți cunoști măsura dar nu uita de faptul că pielea se lasă cu timpul, de aceea este indicat să alegi un model fix pentru că în timp se va mai lărgi. De asemenea, orientează-te spre o culoare neutră, clasică, pe care o poți asorta la majoritatea ținutelor tale, iar în sensul acesta recomandăm negrumaro sau gri. Cei de la Next și Tezyo au astfel de mănuși din cea mai calitativă, fină și durabilă piele care îți vor înfrumuseța orice ținută, iar pentru idei de styling suplimentare te invităm să consulți rubricile featured și ce să porți.