Afișez 1 - 60 din 89 de rezultate

-40%
-50%
-50%
-30%

ŞEPCI

Ori de câte ori vrei să adaugi un plus de stil ținutelor tale, orientează-te spre accesorii cu personalitate care vor constitui elementul perfect de care outfitul tău are nevoie.

Șepci pentru ținute sport și nu numai

Chiar dacă la bază șepcile sunt inspirate din zona sportivă, astăzi ele au depășit această barieră și au invadat orice stil vestimentar. Poate fi o provocare să asortezi șapca potrivită la o ținută casual, dar te poți inspira din sfaturile cuprinse în rubricile featured și ce să porți atât din textul scris cât și din imagini. La un look casual, unul mai sport sau chiar ceva din extrema glamuroasă sau street-style, șepcile sunt accesoriul ideal care îți vor personaliza ținutele!

Asortează șepcile cu pantalonii de trening

Pentru antrenamentul la sală sau alergarea de dimineață, șepcile trebuie să se regăsească în echipamentul tău sportiv. Alături de o pereche de pantaloni de trening, o bluză de alergare sau un top de antrenament, șepcile sunt accesoriile perfecte care te vor feri de soare, îți vor ține părul strâns și vor absorbi transpirația de pe frunte. Dacă vrei să fi stylish chiar și atunci când te antrenezi, caută să le asortezi cu adidașii sau cu geanta de sală iar lucrul acesta va spune multe despre stilul tău personal.

Unde găsești șepcile potrivite

Fără îndoială, cele mai potrivite magazine, atât fizice cât și online, pentru a achiziționa șepci calitative sunt cele specializate pe zona sportivă dar nu numai. AdidasColumbiaNike sau Converse sunt doar câteva dintre brandurile axate pe zona aceasta activă și de sport, dar și retaileri precum LacosteParfois sau Aldo au modele mai casual și glamuroase. Răsfoiește colecțiile lor pentru a găsi șapca potrivită pentru ținutele tale de zi cu zi, iar dacă încă nu le-ai încercat, acum este momentul potrivit să ieși din zona ta de confort și să le acorzi o șansă.