Afișez toate cele 3 rezultate

Un ceas de mana este un accesoriu de nelipsit din arsenalul de accesorii feminine.

Chiar dacă nu obişnuieşti să îl porţi de zi cu zi, ceasul este ideal pentru a da un aer rafinat unei ţinute de birou, sau unei ţinute elegante, de seară.

Cum alegi un ceas de mana în funcţie de stilul vestimentar

Înainte de a alege un ceas de mana, este important să iei în considerare stilul vestimentar. Dacă de obicei te îmbraci elegant, un ceas sport nu îşi are rostul.

În general este bine să alegi pentru un ceas simplu, cu curea din piele bej, neagră, bleumarin, fără pietricele sau alte ornamente. Un asemenea ceas se va potrivi de minune şi la ţinute casual, office sau elegante.

Ce buget ai la dispoziţie?

Vei găsi o gamă variată de ceasuri de mana, însă este important să înţelegi că preţul acestora este dat în primul rând de calitatea mecanismului. Desigur şi brandul se plăteşte. Pentru un ceas de lux vei plăti considerabil mai mult datorită designului şi materialelor din care este confecţionat.

Una dintre cele mai populare alegeri în rândul doamnelor şi domnsoarelor sunt frumoasele ceasuri Fossil, deoarece sunt stilate şi se potrivesc la o mulţime de ţinute şi stiluri vestimentare. În plus, preţurile sunt accesibile şi au o foarte bună calitate, deoarece un asemenea ceas de mână se poate menţine într-o stare excelenta câţiva ani bun.

Dacă ai ajuns pe această pagină înseamnă că îţi cauţi un ceas de mână. Noi îţi punem la dispozoitie cele mai chic modele la preţuri avantajoase, aşa că nu ne îndoim că vei găsi ceva deosebit pentru tine.