Afișez 1 - 60 din 477 de rezultate

CERCEI DIN AUR

Cerceii de aur pot adăuga o mare notă de rafinament oricărui outfit, şi ideea că nu pot fi purtaţi zilnic este complet greşită. Aceştia îi poţi purta absolut oriunde, trebuie doar să optezi pentru modelele potrivite: de dimensiune mică pentru momentele din zi şi tip candelabru pentru seară.

Bijuteriile de aur rămân în continuare favoritele femeilor, datorită frumuseţii durabile, precum şi a simbolurilor regale cu care sunt asociate.

Încearcă să dai o notă de rafinament ţinutelor tale de zi sau de seară prin accesorizarea acestora cu nişte cercei aur.

Nu ştii ce modele să alegi? Îţi prezentăm câteva variante.

Nişte cercei lungi aur se vor potrivi de minune la ţinutele de seară. Vor arăta superb dacă sunt combinaţi fie cu o rochie elegantă, o salopetă sau un costum în nuanţe neutre. Nouă ne place cum arată negru şi alb cu accesorii aurii. Cu un asemenea mix, ai siguranţa că vei obţine o ţinută care îţi va fi admirată.

În articolul nostru am prezentat modele de cercei care se potrivesc în funcţie de fizionomie. Astfe, dacă consideri că cerceii lungi nu te avantajează, te sfătuim să optezi pentru nişte cercei aur rotunzi, cercei din aur pătraţi sau cu formă triunghiulară.

Chiar şi modelele cu perle arată fabulos şi vor da un aer elegant oricărui look. Totodată, cerceii cu clipsuri sau cei de mici dimensiuni sunt perfecţi pentru ţinutele de toată ziua. Îi poţi asorta la orice ţinută, chiar şi la un trening.

Cum ştiu să-mi aleg cerceii de aur

Atunci când optezi pentru bijuterii din aur, acordă mare atenţie mărcilor cu care sunt inseamnate, pentru a te asigura că alegi exact ce îţi doreşti.

24k – bijuterii din aur pur
18k- bijuterii cu 18 părţi aur pur şi 6 părţi alte metale = doar 75% aur pur
14k – bijuterii cu 14 părţi aur pur şi 10 părţi alte metale = 58,3% aur pur

Motivul pentru care aurul pur este combinat cu alte metale este rezistența, gradul de durabilitate. Multe femei au tendinţa de a opta pentru bijuterii din diverse metale, datorită preţului mai mic, însă după câteva purtări acestea tind să se degradeze. Însă, alegând o bijuterie din aur + un alt metal, te vei bucura de o durabilitate mult mai mare, iar preţul nu va fi nici foarte mare. O asemena bijuterie va putea fi purtată ani la rând!

Dacă nu ești mare fană a aurului galben, poți miza pe cercei aur alb sau roz!

În colecţia special aleasă de editorii noştri, vei găsi cercei aur modele noi cu care îţi vei transforma orice ţinută! De asemenea poți găsi o mulțime de modele de cercei placati cu aur la cele mai avantajoase prețuri. Spor la cumpărături!