Afișez 1 - 60 din 108 rezultate

Un lantisor aur poate da o mare notă de rafinament oricărui outfit. Acesta poate fi purtat la orice ţinută, trebuie doar să optezi pentru modelele potrivite: de dimensiune mică pentru ţinutele de zi şi  mai mari sau cu pietricele pentru ţinutele de seară.

Este clar că bijuteriile de aur rămân în continuare favoritele femeilor, datorită frumuseţii rezistente în timp, precum şi a simbolurilor regale cu care sunt asociate.

Încearcă să dai o notă de extravaganta şi stil ţinutelor tale prin accesorizarea lor cu un lantisor aur.

Ce model de lantisor aur să aleg?

  • Un lantisor de aur simplu este perfect pentru ţinutele de zi cu zi, dar şi pentru cele de seară. Poţi alege un model cu o pietricică simplă sau cu un pandantiv drăguţ.
  • Pentru ţinutele de seară, poţi miza fie pe un lantisor aur dama cu un pandantiv mai mare cu pietricele. Poartă-l la o bluză cu decolteu pentru un look care vă las ape toată lumea cu gura căscată.
  • Lantisoarele de aur se potrivesc de minune, indiferent care este abordarea ta de stil: clasic, modern, retro sau boho.
  • Foarte popular în ultima vreme a devenit stilul boho, iar suprapunerea lantisoarelor din aur este o tehnică întâlnită şi … trebuie să recunoaştem că este foarte drăguţă.

Cum ştiu să aleg un lantisor aur veritabil

Atunci când optezi pentru bijuterii din aur, acordă extrem de mare atenţie mărcilor cu care sunt inseamnate, pentru a te asigura că alegi exact ce îţi doreşti.

  • 24k –aur pur
  • 18k- 18 părţi aur pur şi 6 părţi alte metale = doar 75% aur pur
  • 14k –14 părţi aur pur şi 10 părţi alte metale = 58,3% aur pur

Motivul pentru care aurul pur este combinat cu alte metale este rezistența, gradul de durabilitate.

O mare parte din femei au tendinţa de a opta pentru bijuterii din diverse metale, datorită preţului mic, însă cele din aur sunt super durabile sit e vei bucura de ele ani la rând.

În condiţiile în care nu este foarte mare fană a aurului galben, pori alege un lantisor aur femei din aur alb sau aur roşe.

În colecţia special aleasă de editorii noştri, vei găsi lantisoare de aur modele noi cu care îţi vei transforma orice ţinută! Spor la cumpărături!