Afișez 1 - 60 din 85 de rezultate

Accesoriile de păr sunt ideale când vine vorba de accesorizarea discretă a unei ținute. Pe lângă funcția practică de a ține părul departe de față și în special de ochii, clamele, agrafele sau banderolele și arată extrem de bine dacă sunt alese în mod corect.

Pentru o ținută casual de zi, accesoriul de păr potrivit ar fi o cordeluță simplă din material textil fie o agrafă cu un motiv simpatic. În schimb ținutele de seară arată bine un ac de păr cu perle sau un pieptăn încrustat cu pietre strălucitoare. Totul ține de potrivirea acestora cu ținuta aleasă și locați evenimentului la care luați parte.

Accesorii par sunt foarte ușor de găsit, iar prețurile relativ mici fac din aceste mici obiecte sursele principale de schimbare a unei ținute extrem de simple. În plus, în cazul în care părul nu stă neapărat la fel de bine ca și atunci când tocmai a fost spălat, o clamă de păr, o agrafă sau chiar o bentiță vă poate salva într-un timp foarte scurt.

Cele mai populare accesorii par din acest sezon sunt cordeluțele din catifea dublate cu burete pentru un plus de volum. Acestea se potrivesc atât unei ținute casual cât și unei ținute mai elegante datorită texturii luxuriante de catifea. Există și modele împletite, iar trucul de stil recomandat când alegeți un astfel de accesoriu este să optați pentru o nuanță contrastantă culorii de păr pentru  un efect wow.