Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Manichiura cu gel este din ce în ce mai apreciată şi tot mai multe femei aleg să meargă luna de lună la salon pentru aceasta opearatiune. Datorită faptului că manichiura cu gel este foarte rezistentă şi, poate fi o opţiune ideală realizarea ei acasă. În doar 2 ore vei avea o manichiură perfectă, iar în plus, dacă alegi să îţi cumperi o lampa uv pentru a o folosi în confortul propriei locuinţe, vei salva şi mulţi bani.

Lampa UV – modele

A alege o lampa unghii este primul pas atunci când te decizi să îţi faci manichiura cu gel acasă. Dacă nu ştii exact ce face aceasta – lampa uv unghii este un dispozitiv destinat realizării manichiurii cu ojă permanentă şi semi-permanenta, care utilizează o sursă de radiaţie luminoasă, cu rolul de a usca şi de a fixa gelul.

Pe piaţa vei întâlni 2 tipuri de lămpi:

  • Lampa cu bulb sau tuburi – este un model accesibil ca preţ, perfect dacă vrei să îţi faci manichiură acasă. Dezavantajul este că tuburile au o durată de viaţă de aproximativ 100 de ore, ceea ce înseamnă că trebuie schimbate periodic. Durata de uscare a unghiilor este de aproximativ 90 de secunde.
  • Lampa uv led – este mai costisitoare, însă poate avea o durată de viaţă de până la 50.000 de ore. Este foarte rezistentă, şi cu siguranţă dacă ai un asemenea dispozitiv acasă îţi vei recupera banii cheltuiţi pe manichiura la salon într-un timp relativ scurt. Durata de uscare la o lampă led unghii  este de 30 de secunde.

În această colecţie vă punem la dispoziţie o gamă variată de dispozitive, de unde vă puteţi alege lampa uv potrivită la cel mai bun preţ. Vă oferim cele mai bune produse, menite să satisfacă chiar şi cele mai complexe gusturi! Iar pentru rezultate profesionale, vă recomandăm și alegerea unui kit de unghii de cea mai bună calitate.