Afișez 1 - 60 din 86 de rezultate

Pentru a arăta impecabil în fiecare zi, femeile depun destul de mult efort. De la îmbrăcăminte, la machiaj șă până la îngrijirea părului. Astfel, adeptele părului drept au ocazia să și-l aranjeze cu ajutorul unei plăci de păr.

De multe ori însă, ne confruntăm cu problema arderii părului, iar acest lucru se datorează lipsei de informare. Iată cum trebuie să folosești și să alegi o placă de păr bună, pentru a nu mai întâmpina astfel de dificultăți:

Material

În cazul în care nu știai, metalul este cel mai slab material, mai puțin rezistent și deteriorează părul destul de rapid. Optează pentru o placa de par din ceramică sau titan deoarece este mult mai blândă cu părul tău. În plus, nu rupe firele, acestea alunecând foarte ușor și îndreptându-se cu ușurință.

Funcții oferite

O placa de par bună trebuie, în primul rând, să îți ofere posibilitatea de a regla temperatura la care vrei să o folosești. În funcție de părul tău, poți stabili cât de ridicată trebuie să fie aceasta pentru a primi rezultatele dorite.
În al doilea rând, ar fi bine ca placa de păr să aibă temporizator. Acesta este setat să se oprească după un timp prestabilit pentru a evita eventuale accidente.

Așadar, o placă de păr profesionala se diferențiază prin câteva criterii simple. Printre cele mai îndrăgite modele se numără și placa de par Remington.
În plus, poți opta pentru diferite modele, în funcție de rezultatul pe care ți-l dorești. Există placă de îndreptat părul, placa de creponat parul, și placa de ondulat parul.

Cum să nu-ți arzi părul când folosești placa de par

Un spray de păr cu protecție termică reprezintă produsul minune care ferește firul de păr de căldura excesivă a unei placi de par. În plus, acesta îl mai mătăsos și strălucitor.

De asemenea, atunci când folosești des placa par trebuie să-ți menții părul sănătos. Poți să-l hidratezi achiziționându-ți o mască bună de păr sau cu ajutorul unui șampon menit să-l hrănească în profunzime. De asemenea, poți merge la sigur alegând o placa de par Babyliss, sau o placa de par Philips recunoscută pentru faptul că nu afectează foarte tare firul de păr.

Pentru un efect de hidratare complet, un balsam de păr îl poate menține puternic, strălucitor și sănătos pe parcursul mai multor zile.