Afișez 1 - 60 din 108 rezultate

Masca de par este benefică atât pentru firul de păr, cât şi pentru pielea capului. Ingredienţii ei îmbunătăţesc respiraţia celulelor, întărind rădăcinile părului, iar vitaminele şi proteinele din compoziţie conferă părului volum şi strălucire.

Ce femeie nu îşi doreşte un păr puternic şi strălucitor? Foarte puţine femei au norocul de a avea un păr perfect fără să fadca prea multe în privinţa asta. Pentru majoritatea dintre noi, un păr sănătos, mătăsos şi hidratat, vine cu puţin efort. Mai exact: folosirea frecvenţă a măştilor şi uleiurilor de păr, precum şi alagerea produselor potrivite în funcţie de tipul părului.

O masca de par reprezintă o metodă excelentă pentru a menţine fibră capilară elastic şi pentru a preveni despicarea vârfurilor şi efectul frizzy.

Iată cum alegi o masca de par bună

Este foarte important să ţii cont de tipul de păr: normal, uscat, degradat, fragil, subţire, vopsit sau gras. Există măşti special create pentru fiecare nevoie a părului în parte.

O masca de par bună trebuie să conţină, de obicei, ingredient naturale într-o proporţie semnificativă. Spre exemplu, indiferent de tipul de păr, poţi alege ăşti pentru păr cu ulei de cocos, ulei de argan sau de jojoba.

  • Pentru păr degradat – alege o mască pentru păr uscat care să te ajute să ai părul mai neted şiş a îl facă uşor de pieptănat. Ingredientul cheie în mască aleasa trebuie să fie keratina.
  • Părul cu vârfuri despicate are nevoie de o mască hrănitoare de tipul leave-in. acest lucru înseamnă la final, dup ace ţi-ai spălat părul de şampon şi balsam, trebuie să aplici o mască cu textură lejeră şi cremoasa care nu necesită clătire. Îndreaptă-ţi atenţia către o mască de păr cu glicerina şi ulei de nucă de cocos.
  • O mască pentru păr vopsit trebuie să protejeze părul şi s ail menţină sănătos, în pofida vopisrii periodice. Optează pentru o mască intens hidratanta cu ulei de argan sau ulei de migdale dulci însă care protejează şi culoarea

O gama variata de produse

Acum că ştii exact ce alegeri să faci, aruncă o privire peste selecţia noastră de produse. Îţi punem la dispoziţie o mulţime de măşti pentru păr, pentru toate tipurile la preţuri avantajoase.