Afișez toate cele 39 de rezultate

Creme antirid

În tinerețe cele mai multe femei se luptă cu mici imperfecțiuni, acnee, pete pigmentare sau poate nu au probleme deloc. Însă odată cu  înaintarea în vârstă, apar ridurile care nu iartă pe nimeni.

Sigur că se poate amâna apariția ridurilor profunde cu ajutorul unei rutine corecte, însă odată apărute nu se poate scăpa de tot de ele.

Cele mai bune creme antirid?

Cele mai bune creme antirid sunt cele pe bază de vitamina A. Acestea accelerează regenerarea celulară și stimulează producția de colagen reușind să dea un aspect mai tânăr într-un timp destul de scurt.

Sigur că termenul de cremă antirid este destul de general, fiind vorba astăși de foarte multe formulări diferite sub formă de seruri, esențe sau chiar măști care ajută la diminuarea aspectului ridurilor. Folosite dimineața și seara promit rezultate destul de rapide, însă o piele cu aspect tânăr nu se poate obține doar cu o simplă cremă, ci mai degrabă cu o rutină complexă care răspunde cerințelor tenului.

Tenul gras are nevoie de creme antirid?

Chiar dacă în mod normal tenul gras nu îmbătrânește așa repede, și acesta are nevoie de prevenție și tratare când vine vorba de riduri. Ca și veste bună, Vitamina A ajută foarte mult tenul gras deoarece prin regenerarea celulară  reușește să amelioreze și celelalte probleme precum acneea sau pete pigmentare apărute datorită expunerii la soare sau din cazua leziunilor post-acneice.

Totuși este indicat ca aceste creme să nu fie foarte grase, iar uleiurile  sau alte ingrediente comedogenice să fie evitate cât se poate.

Tenul uscat și ridurile

Tenul uscate are nevoie de creme antirid mai grase, dar eficiente. Prevenția trebuie realizată mult mai repede decât în cazul unui ten gras. Creme hidratante, cele cu peptide sau coenzima Q10 nu trebuie să lipsească din rutina de ingrijire.

Protecția solară mai eficientă ca și o cremă antirid

Totuși, pentru a avea o piele tânără, cheia susccesului nu este tratarea tenului cu creme antirid, ci folosirea cremelor cu protecție solară zilnic indiferent de anotimp.  Soarele îmbătrânește cel mai repede piele indiferent dacă tenul este uscat sau gras.