Afișez 1 - 60 din 113 rezultate

Hidratarea pielii este foarte importantă atunci când vorbim de sănătatea şi aspectul nostru. Este important să alegem cea mai bună crema de corp pentru a avea o piele fină, sănătoasă şi elastic timp îndelungat.

Ce este crema de corp?

Crema de corp este mai densă decât o loţiune de corp, însă are o forţă de hidratare mai mare şi se potriveşte de minune tuturor tipurilor de piele în orice anotimp.

Există o gamă variată de creme de corp pe piaţă, însă trebuie să ţii cont de nevoile pielii tale pentru a face cea mai bună alegere.

Aspect de care să ţii cont când alegi crema de corp

  • Dacă preferi produsele vegane şi vrei să foloseşti produse foarte naturale pe pielea ta, optează pentru creme de corp fără parabeni şi, de asemenea, fără parfum. Acestea sunt ideale pentru femeile care au probleme precum: foliculita sau care au pielea mai sensibilă.
  • Dacă pielea ta nu prezintă niciun fel de sensibilitate, poţi opta chiar şi pentru o cremă de corp cu parfum, pe care o poţi folosi pentru o aromă subtilă şi plăcută cât e ziua de lungă.
  • Crema de corp aduce numeroase beneficii pielii. Folosită după dus, zilnic, va da un aspect mai sănătos şi strălucitor pielii. Vei avea o piele mai hidratata şi elastică.
  • De asemenea, în cazul în care celulita este o problemă pentru tine, masajul cu o cremă de corp care are în componenta ingredient naturale poate fi de mare ajutor, deoarece va îmbunătăţi aspectul acesteia. Pentru celulită poţi folosi o perie de corp pentru periaj uscat sau un scrub realizat acasă din zat de cafea şi ulei de cocos. Masezi foarte bine pielea la duş, iar după aceea aplici crema hidratantă prin masaj timp de câteva minute.

În colecţia noastră vei avea de unde să îţi alegi o cremă de corp potrivită. Crema de corp, loţiune de corp, unt de corp – toate acestea le vei găsi în această selecţie de produse!

O cremă de corp este esenţială pentru o piele frumoasă şi sănătoasă. Nu este de ajuns ca o loțiune de corp să aibă un miros plăcut și o textură cremoasă. Ea trebuie să intre ușor în piele, ca s-o mențină fină și tonifiată.