Afișez 1 - 60 din 1323 de rezultate

Îngrijirea tenului este un lucru care ar trebui să se afle în atenţia oricărei femei. Chiar dacă îţi place foarte mult să investeşti în produse de make-up şi de cele mai multe ori îţi faci machiaje mai complicate, nu trebuie să uiţi să ai grijă de pielea tenului. Este foarte important să ai un ten sănătos. De fiecare dată machiajul va arăta mult mai bine pe o piele strălucitoare şi bine îngrijită.

Cea mai bună crema de faţă

Cremă de fata este must-have în arsenalul de cosmetice al oricărei femei. Înainte de a face o alegere, trebuie să ştii foarte bine ce tip de ten ai. Astfel vei alege cea mai bună crema de fata. Există pe piaţa o gamă foarte variată: crema de fata pentru ten uscat, gras, normal, sensibil, mixt, cu diverse probleme – aşa că ai de unde să alegi. Poţi citi şi în articolul nostru ce aspecte să ai în vedere atunci când alegi o cremă de faţă.

Ţine cont de faptul că cea mai bună crema de fata este diferită pentru fiecare persoană în parte, aşa că dacă o anumită crema de fata hidratanta i se potriveşte foarte bine celei mai bune prietene, aceasta nu înseamnă că este cea mai bună şi pentru tine.

Aspecte de care să ţii cont când alegi crema de fata

  • Nu alege o cremă de fata Vichy sau crema de fata Bioderma, doar pentru că aşa ai auzit. Analizează-ţi înainte de toate nevoile tenului şi doar aşa vei putea face cea mai bună alegere. În ultima vreme foarte populare au devenit cremele CeraVe, precum şi produsele The Ordinary, care împreună pot face o treabă excelentă pentru mai multe tipuri de ten.
  • Alături de crema de fata, pentru un rezultat şi mai bun, poţi folosi apa termală peste care să aplici un acid hialuronic care să menţină tenul foarte hidratat. De asemenea, nu uita de cremă de ochi pentru a păstra cât mai hidratata zona sensibilă a ochilor.
  • De asemenea, pe perioada verii ţine cont să optezi şi pentru creme de fata cu SPF cât mai ridicat pentru zi.

Aruncă o privire peste colecţia noastră! Îţi punem la dispoziţie o mulţime de produse, pentru toate nevoile tenului!