Afișez 1 - 60 din 135 de rezultate

Este deja vară, ceea ce înseamnă că produsul de îngrijire care nu trebuie să ne lipsească este, desigur, crema de protectie solara. Alegerea unei creme protectie solara bune şi aplicarea acesteia în mod corespunzător sunt cei mai importanţi pasi pentru a-ţi proteja pielea de razele dăunătoare ale soarelui. Ingrijirea pielii este foarte importanta!

Cele mai importante lucruri de ştiut atunci când aplicăm o crema de protectie solara

  • Foloseşte întotdeauna o cremă cu cel puţin 30 SPF. Cea mai bună opţiune este crema SPF 50. În ultima vreme au aparut pe piaţa chiar şi creme de protecţie cu spf 100+. Este important să ştii că cu cât este mai mare factorul de protecţie solară, cu atât mai mult durează protecţia.
  • Pentru corpul unui adult de mărime medie se folosesc 2 linguri de cremă de protecţie. Pentru fata, este nevoie de aproximativ o linguriţă de cremă.
  • Crema se aplică cu 15 minute înainte de expunerea la soare, şi se va reaplica o dată la 3 ore.
  • Nu uita de cremă protecţie solară faţa niciodată, indiferent că este vara sau iarna.

Alege o crema protectie solara în funcţie de tipul de piele

  • Dacă ai pielea deschisă la culoare şi mulţi pistrui, şi dacă te înroşeşti repede trebuie neapărat să optezi pentru crema de protecţie cu SPF 50. La fel şi în cazul în care ai pielea deschisă la culoare cu aluniţe.
  • Dacă ai pielea deschisă la culoare însă obişnuieşti să te bronzezi foarte uşor, poţi opta şi pentru spf 30 sau spf 50.
  • Pentru persoanele cu pielea măslinie care se bronzează uşor, este recomandată alegerea unei creme de protecţie solară cu spf 30.

Aruncă o privire peste selecţia noastră de creme pentru toate tipurile de piele. Nu încape îndoială că vei găsi o cremă protecţie solară potrivită pentru tine!