Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Apariția cearcănelor este o problemă care afectează majoritatea femeilor la un moment dat. Arată inestetic și oferă impresia unui chip obosit.
Cea mai potrivită soluție pentru estomparea semnelor oboselii este anticearcănul. Acesta este considerat un produs minune ce îți poate restabili imediat aspectul fresh.

Cum trebuie să fie un anticearcăn bun?

Pentru a estompa aspectul semnelor cauzate de oboseală, toate femeile își doresc un anticearcăn bun. Trebuie să știi însă, acest produs funcționează și arată bine pe piele dacă este ales în nuanța potrivită.

Multe dintre femei au impresia că anticearcănul mai deschis ca nuanță este de mai mare ajutor. Acest lucru este total greșit deoarece nuanța tenului tău nu va fi uniformă și va deranja vizual. Trebuie să reții că un produs bun acoperă imperfecțiunile și echilibrează nuanța tenului.

Un alt aspect important este rezistența acestuia și puterea sa de acoperire. Aceste două aspecte dictează felul în care produsul va arăta pe tenul tău.

Cu siguranță ai observat că există mai multe tipuri de texturi de anticearcăn. Acesta poate fi sub formă de baton corector, lichid sau cremos.
Pentru a acoperi semnele de oboseală destul de pronunțate, poți opta pentru un anticearcăn cremos. Acesta poate fi întins cu ușurință și nu încarcă tenul.

În cazul în care cearcănele tale nu sunt foarte evidente, poți opta pentru un produs cu textură lichidă. Este foarte ușor de aplicat și oferă tenului lejeritate.

Cât despre anticearcănul sub formă de baton corector, se poate aplica atunci când acestea sunt extrem de vizibile și deranjante.

Cum aplici corect anticearcănul?

Anticearcănul nu se aplică precum fondul de ten. Acesta trebuie folosit tamponând ușor în jurul ochilor, pentru un aspect mai plăcut și mai natural.

De obicei, anticearcănul trebuie aplicat înaintea fondului de ten, însă acest lucru nu reprezintă o regulă. În cazul în care cearcănele sunt foarte vizibile, le poți camufla aplicând produsul chiar și după fondul de ten. Însă trebuie să reții că ambele produse trebuie să fie de acceași nuanță pentru a avea tenul uniform.

Așadar, un anticearcăn bun te poate ajuta să ai un ten mult mai fresh. Ține cont de nuanța, textura și puterea de acoperire a acestuia pentru a avea rezultate vizibile.

Cu alte cuvinte, acest produs reprezintă un must-have al fiecărei femei. Alege-l pe cel care ți se potrivește, testează-l și bucură-te de un ten impecabil în fiecare moment al zilei.