Afișez 1 - 60 din 336 de rezultate

-71%
-52%
-57%
-71%
-78%

Foarte multe femei apelează la ”magia” genelor false, însă înainte de a alege nişte produse cum sunt genele care se aplică în zona sensibilă a ochilor, este foarte bine să luaţi în considerare câteva aspecte care vor contribui la un look final perfect.

Cum ştiu ce gene false să aleg?

  • În primul rând, cu toate ne dorim un aspect natural, aşadar este foarte important să alegi gene false în funcţie de culoarea părului şi a genelor tale. De exemplu, dacă eşti blondă, poţi miza pe nişte gene maro, dar nu negru intens, dacă vrei să arate mai natural.
  • De asemenea, trebuie să ştii că lungimea se ajustează în funcţie de preferinţe. Dacă ai ochii mici, nu purta gene foarte lungi, deoarece acestea nu vor arăta natural.
  • Este cel mai indicat să alegi gene smocuri, deoarece sunt mai uşor de aplicat fiind de diferite dimensiuni. Dacă totuşi alegi gene false banda, alege să le porţi mai ales seara când ieşi undeva pentru un look dramatic. Acestea nu sunt extrem de potrivite pentru look-ul de zi cu zi.

De ce să vreau să port gene false?

Pentru că este cool şi te pot ajuta ai o privire mai misterioasă şi sexy atunci când le porţi, mai ales cu un machiaj deosebit al ochilor. În plus, în ultima vreme acestea au devenit disponibile într-o varietate de stiluri, dimensiuni şi tipuri, aşa că orice femeie îşi poate găsi perechea potrivită.

Poţi alege, spre exemplu, gene din mătase dacă vrei să nici nu simţi că le ai.

În colecţia noastră îţi punem la dispoziţie mai multe tipuri de gene false, de la branduri cunoscute şi de cea mai bună calitate.