Afișez 1 - 60 din 103 rezultate

Pudra are un rol esenţial: fixează şi matifieaza machiajul. Pe lângă acest rol de bază, în funcţie de tipul de produs, pudra poate îndeplini diverse roluri. Poate conferi tenului contur, corecţii, umbre sau luminozitate.

Foarte multe femei aleg să nu folosească pudra din diverse motive: li se pare că încarca tenul, că dau un aspect făinos sau că usucă tenul. Cu toate acestea, pudra reprezintă un produs pe care orice femei trebuie să îl aibă în arsenalul de cosmetice, chiar dacă nu îl foloseşte zilnic.

Cum aleg pudra de faţă?

În primul şi în primul rând este esenţial să îţi cunoşti tipul de ten.

  • Dacă ai tenul uscat sau matur este recomandat să optezi pentru o pudra translucida cu acid hialuronic, deoarece nu oferă aceas senzaţie de uscăciune când este aplicată pe ten. De asemenea, pudra trebuie să aibă o textură lejeră cu pigmenţi iluminatori pentru un finish glowy.
  • Pentru tenul gras sau mixt, pudra se aplică în special în zona T unde apare sebumul. Aşa că o pudra matifianta esta alegerea ideală. Caută în denumirea pudrei termeni precum: oil control, shine control, setting powder.
  • Dacă ai tenul normal eşti o norocoasă pentru că poţi alege orice tip de pudra.

Noi recomandăm în general pudra translucida, deoarece se potriveşte pentru toate toate tipurile de ten în ceea ce priveşte culoarea. Nu vei da greş niciodată cu o pudra translucida.

Cum foloseşti pudra de faţă?

Dacă ai un ten fără probleme poţi folosi pudra zilnic, însă dacă tenul tău este problematic, rezumă-te la folosirea pudrei doar atunci când ieşi în oraş sau mergi la diverse evenimente.

De asemenea, nu este necesar să aplici pudra pe toată faţa, deoarece vei reduce din luminozitatea naturală a feţei, ci mai degrabă pe frunte, nas şi obraji, zone care au tendinţa de a străluci.

În colecţia noastră vei găsi mai multe tipuri de pudre de faţă. Una dintre cele mai populare alegeri ale momentului este Laura Mercier pudra. Tu ce părere ai, preferi sau nu să foloseti pudra?