Rimelul este unul dintre cele mai populare produse de înfrumuseţare din zilele noastre. Aşa cum o femeie trebuie să ştie ce tip de ten are pentru a şti ce fond de ten să folosească, la fel trebuie să ştie ce tip de gene are pentru a şti ce tip de mascara să aleagă.

De-a lungul timpului, pentru foarte multe femei găsirea unui rimel bun se poate dovedi o adevărat provocare. Se întâmplă să nu nimerim cea mai bună formula pentru noi sau pur şi simplu să nu ne placă pensula şi modul de aplicare.

Iată cum să alegi un rimel bun

Fiecare rimel promite ceva anume: alungire, volum sau separare. Fiecare rimel are formulări unice pentru a da efectele respective. Trebuie să îţi dai seama ce anume îţi doreşti de la acesta, înainte de a face achzitia. Unele au o textură mai groasă şi crează iluzia de gene false, în timp ce altele sunt mai subţiri şi au un finish natural.

Este foarte importantă peria rimelului!

  • Rimelul cu perie din fire de păr este cea mai clasică metodă de aplicare, care oferă volum şi alungire. Noi credem că aceasta pensulă este potrivită pentru toată lumea.
  • Rimelul cu perie curbată este ideal pentru a conferi volum genelor şi pentru a nu le lipi între ele.
  • Peria deasă este perfectă pentru femeile care îşi doresc gene vizibile cu mult volum.
  • Peria din cauciuc a început să fie din ce în mai mai utilizată de producători şi este mai durabilă – este perfectă pentru gene cu un aspect natural.

Pe site îţi punem la dispoziţie o gamă variată de rimeluri de la branduri cunoscute, cum ar fi: rimel Maybelline, rimel Essence sau rimel Lancome şi multe altele. Preţurile sunt dintre cele mai bune, aşa că nu ezită să îţi alegi rimelul potrivit pentru o privire perfectă.