Afișez toate cele 31 de rezultate

GENTI DE VOIAJ

Gențile duffle sunt foarte populare și sunt o reinterpretare modernă a genților de călătorie, numai bune de luat în escapade scurte.

Călătorește ușor cu o geantă duffle

Principala caracteristică a unei genți duffle este materialul foarte ușor și forma care se mulează pe conținutul din interior, fapt care o face foarte maleabilă și ușor de manevrat. Spre deosebire de un troller care are o formă fixă și rigidă, o geantă duffle nu va ocupa mai mult spațiu decât este nevoie și va fi o variantă foarte economică din punct de vedere al dimensiunilor și chiar al greutății.

Alege o geantă duffle pentru vacanță

În funcție de dimensiunile alese, gențile duffle sunt destul de încăpătoare, numai bune pentru a călători cu strictul necesar asupra ta. Datorită bretelei late și ajustabile care conectează capetele genții, aceasta poate fi cu ușurință purtată pe umăr lăsându-ți astfel mâinile libere. De la o călătorie cu avionul, la una cu mașina sau chiar o excursie cu bicicleta, geanta duffle este la îndemâna oricui, mai ales dacă vei fi plecat numai pentru câteva zile. Din punct de vedere al materialului, nu trebuie să îți faci griji, pentru că o geantă duffle de calitate este confecționată din țesături rezistente de tipul pânzei, dar dacă ești în căutarea unui model mai sofisticat, poți găsi și variante din piele sau piele întoarsă.

Poartă genți duffle la sală

Poate ești deja familiarizat cu acest tip de genți pentru orele de sport de la sală, iar dacă nu ai una personală încă, acum este momentul potrivit să o achiziționezi! Cu un buzunar principal încăpător și eventual alte câteva secundare pentru diferite obiecte de mici dimensiuni, gențile duffle sunt perfecte pentru a adăposti de la hainele de sport și încălțăminte până la prosop, sticla cu apă și căștile pentru muzică. În felul acesta vei avea asupra ta toate lucrurile necesare într-o singură geantă, gata pentru a începe antrenamentul.