GENŢI MESSENGER

Gențile messenger, cunoscute și sub denumirea de genți poștaș, sunt definite de un design clasic, fără vârstă, perfect pentru orice anotimp.

Cele mai bine compartimentate: gențile messenger

Sub acest design emblematic și ușor de recunoscut sunt întrunite o mulțime de compartimente și buzunare care îți oferă un spațiu de depozitare optim pentru toate lucrurile tale. De la cele mai mici obiecte de genul cheilor sau telefonului, până la mape și documente, gențile messenger sunt ideale pentru tine. Pe lângă această calitate de utilizare a spațiului la cote maxime, gențile messenger sunt foarte stylish și la modă, fiind piese care nu trebuie să lipsească din colecția ta de accesorii.

Asortează geanta messenger cu pantofi oxford

Nimic nu arata mai clasic și pus la punct decât o geantă messenger asortată cu o perechede pantofi oxford. Fiind atât de bine gândită și de versatilă, această combinație funcționează atât pentru femei cât și pentru bărbați, rămânând alegerea ta care vor fi celelalte elemente care îți vor întregi ținuta. Poți merge pe un stil casual cu o pereche de pantaloni chino și o cămașăcare nu te vor lăsa să dai greș.

Unde să porți genți messenger

Fiind atât de încăpătoare și de bine compartimentate, gențile messenger se pretează pentru o mulțime de situații și te vor ajuta să te organizezi mai bine. Având aceste caracteristici, gențile messenger sunt ideale pentru a fi purtate la școală sau la locul de muncă pentru că îți permit să duci cu tine cărți sau mape mai mari. Pentru o ieșire casual în oraș, sunt disponibile și dimensiuni de genți messenger mai mici numai bune pentru a adăposti cheile, portofelul, telefonul și o sticlă cu apă. Cei de la FashionDays vin cu propuneri casual sau chiar în stil urban, potrivite pentru orice situație și din materiale durabile și calitative precum pielea sau pielea întoarsă. Sfaturi în legătură cu purtarea unor astfel de genți găsești și în rubricile noastre featured și ce să porți care îți stau la dispoziție.