Afișez 1 - 60 din 143 de rezultate

De câțiva ani încoace rucsacurile din piele au revenit în modă și nu doar pentru școlărițe. De la dimensiuni foarte mici la cele XL, rucsacurile au rămas totuși unele dintre cele mai practice accesorii pe care le putem avea în garderobă. Un rucsac piele este esențial pentru orice femeie stilată!

Dacă mai demult serveau doar ca și geantă strict pentru a transporta cărțile și caietele la școală, acum au ajuns la rang de accesoriu de lux. Din piele naturală simplă sau exotică, cu aplicații, broderii, structuri cusute sau forme interesante, rucsacurile se găsesc într-o varietate foarte mare de forme și culori la prețuri potrivite pentru toate buzunarele. Furla, Coccinelle, Love Moschino sau Michael Kors sunt doar cateva branduri care au readus în lumină faima de mai demult a rucsacurilor reușind să le dea o imagine nouă, mult mai cool.

Cum alegem un rucsac piele

Rucsacuri din piele găsești la tot pasul acum însă în funcție de stilul abordat în general, de job, stil de viață sau garderobă existentă, alegerile diferă. Dacă lucrezi într-un domeniu în care trebuie să porți zilnic costum, sau sacou și fustă, atunci nu are rost să îți cumperi multe rucsacuri deoarece nu le vei purta foarte des. Poți investi într-un rucsac dama piele simplu, cu o culoare clasică de negru sau bej care să meargă cam la toate ținutele pentru care optezi în weekend sau după orele de program.

Noi sugerăm să alegi un rucsac dama piele de calitate, chiar creat de un designer celebru, mai ales dacă va fi singurul din garderoba ta.

Cum purtăm un rucsac dama piele

Rucsacul din piele este super versatil însă nu îl putem integra în ținute elegante sau office, deoarece nu se potrivește deloc.

  • Optează pentru un rucsac piele negru cu aplicații metalice, o pereche de boyfriend jeans, ghete și o jacheta aviator pentru a obține o ținută foarte simpatică și cool.
  • Dacă vrei ceva mai deosebit, alege o rochie din dantelă de bumbac, cizme de vară și un rucsac piele de mărime mică cu aplicații florale pe care îl porți pe un singur umăr.
  • Tenișii cu talpă groasă sunt la fel de trendy precum rucsacurile acestea, așa că nu ezita să le combini într-o ținută. Alege o pereche de pantaloni scurți din denim, un tricou alb și un rucsac piele cu imprimeu pentru o ușoară influență hippie.