Afișez 1 - 60 din 502 rezultate

-50%
-50%
-50%
-50%
-15%
-50%
-50%
-50%
-50%
-20%
-35%
-50%
113.00 lei
-30%
-30%
203.00 lei

COLANŢI DE ANTRENAMENT

Orice sport și orice fel de antrenament are nevoie de un echipament pe măsură. Chiar dacă nu vorbim de echipamente profesionale, o ținută de bază trebuie să aibă oricine în garderobă!

Colanți de antrenament pentru orice activitate

Din acest pachet de bază fac parte și colanții de antrenament. Chiar dacă generic sunt întâlniți sub ceastă denumire, ei sunt perfecți pentru antrenamentele în sală sau în natură, pentru alergare sau exerciții la aparate, pentru yoga sau aerobic, sau pentru orice sport practicat la nivel performant sau de amator. Fiind confecționați din materiale de calitate, colanții de antrenament se vor mula perfect pe picioarele tale astfel încât nici nu vei simți că îi porți. Acest lucru îți oferă avantajul de a desfășura orice activitate nestingherită, fără niciun fel de problemă din partea outfitului.

Poartă colanți de antrenament cu hanorace

Indiferent de natura antrenamentului sau a sportului pe care îl practici, va trebui să treci printr-o scurtă încălzire înainte de a te apuca efectiv de muncă. Pentru aceste momente, un hanorac pentru antrenament este mai mult decât binevenit pentru că te va ajuta în acest proces mai ales în sezonul rece și îți va lăsa pielea să respire. Ca și încălțăminte, o pereche de teniși sau adidași îți vor oferi o susținere corectă a picioarelor și vor arăta foarte bine alături de colanții de antrenament.

Alege colanți de anternament de calitate

Un aspect foarte important la colanții de antrenament este materialul. Pentru a avea parte de toată elasticitatea și de tot confortul pe care aceștia ți-l pot oferi, alege colanți sport din nylon. Ca și culori predomină albul, negrul și nuanțele de gri dar poți întâlni și combinații între acestea sau chiar imprimeuri vesele în culori vii. Pe toate acestea, plus multe altele, le poți găsi la cei de la BrandCircus sau ReadyToWear, iar dacă vrei să integrezi colanții de antrenament în ținute de street style, găsești inspirație în rubricile featured și ce să porți.