Afișez toate cele 22 de rezultate

MAIEURI FITNESS

Maieurile fitness vin în ajutorul tău de fiecare dată când vrei să alcătuiești un outfit sport, numai bun de mers la sală sau pentru o tură de alergare pe pistă.

Maieuri fitness pentru nevoile tale

Atunci când practici un sport, corpul tău are nevoie de anumite haine speciale care să îl ajute să funcționeze în cele mai bune condiții. Pentru aceste situații, maieurile fitness sunt foarte potrivite pentru că sunt special croite pentru sport, îți lasă pielea să resprire și se mulează pe corp astfel încât să nu te incomodeze în niciun fel. Toate aceste lucruri le poți observa cel mai bine atunci când ești la sală și porți maieuri fitness în timpul antrenamentelor intensive sau în procesul de încălzire de dinainte.

Poartă maieuri fitness alături de colanți de antrenament

Maieurile fitness țin pasul cu tendințele chiar dacă fac parte din categoria echipamentelor sportive. Purtate împreună cu o pereche de colanți de antrenament, maieurile fitness sunt alegerea perfectă pentru orice sport sau activitate fizică. În locul colanților, la fel de bine arată și niște pantaloni de trening sau de alergare. Pe de-asupra poți adăuga un hanorac de antrenament până te încălzești și dacă vremea nu este foarte favorabilă.

Integrează maieuri fitness în ținute moderne

La cât sunt de actuale și de moderne, maieurile fitness pot fi integrate și în ținutele tale de zi cu zi. Deoarece maieurile fitnes sunt fără mâneci, le poți purta foarte ușor în ținute street style alături de alte elemente nonconformiste sau minimaliste. În culori precum verede, mov sau roz, cu imprimeuri vesele florale sau cu mesaje sportive, la cei de la BodoSport și ReadyoWear găsești ultimele noutăți în materie de maieuri fitnes. Dacă dorești să afli cum să le porți în mod corect atât în ținute sport cât și urbane, rubricile noastre featured și ce să porți îți stau la dispoziție.