Afișez 1 - 60 din 1794 de rezultate

-43%
69.00 lei
-50%
103.00 lei

PANTALONI DE TRENING

Unele dintre cele mai populare piese atât în domeniul articolelor sportive cât și în ce privește stilul casual, relaxat, sunt pantalonii de trening.

Alege pantaloni sport damă pentru un look relaxat

Pantalonii de trening sunt unele dintre elementele care stau la baza celor mai comode și confortabile outfituri. Ce îi face foarte versatli și populari este faptul că îi poți purta atât în ținute sport, numai bune de mers la sală cât și în ținute casual sau chiar urbane, de toată ziua.

Poartă pantaloni de trening cu o cămașă cu dungi

Când vine vorba de alcătuirea ținutelor alături de pantaloni de trening, combinațiile pe care le poți face sunt nenumărate. Pe lângă clasicele combinații alături de maieuri fitnes, bustiere sport sau tricouri de antrenament, poți compune outfituri foarte actuale cu o cămașă cu dungi, bluze cu umerii goi sau pulovere tricotate. Fie că porți topurile băgate în pantaloni sau peste, ținutele tale vor avea parte de toată atenția datorită alăturării de elemente din zone stilistice diferite.

Poartă ținute creative alături de pantaloni de trening

Cele mai îndrăznețe combinații nu vor trece neobservate, iar o pereche de pantaloni de trening în outfiturile tale va face o mare diferență. Chiar dacă cel mai popular material când vine vorba de pantalonii de trening este bumbacul, în ceea ce privește culoarea, aceștia vin într-o mulțime de nuanțe. De la clasicul alb și negru până la roșu, roz sau verde, pantalonii de trening sunt piese care nu trebuie să lipsească din nicio garderobă, chiar dacă nu ești un mare iubitor de sport sau de activitate fizică. Cei de la CBExclusive, Originals și Brand Circus îți propun modele actuale și moderne, numai bune atât pentru antrenamente la sală cât și pentru ieșiri recreative în natură sau outifturi casual. Pentru o sursă de inspirație în realizarea ținutelor alături de pantalonii de trening, îți recomandăm cu mare încredere rubricile featured și ce să porți.